Μετάβαση στο περιεχόμενο

fei

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    ΑΘΗΝΑ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός
  1. Πραγματικά πως το αντιμετωπίζεις αυτό? που περιμένουν και απάντηση οι πελάτες ?!! τελικά αν δεν συντρέχουν οι άλλοι λόγοι (εισόδημα και κύρια και μοναδική) αλλά μόνο η αναπηρία 80% τί κάνεις?
  2. Η άδεια είναι του '61 με προσθήκη κατ επέκταση άλλης ιδιοκτησίας το'78 σαν εργασίες έχω γκρεμίσματα, στη θέση της κουζίνας 2 wc (καταργώ το λουτρό της κατοικίας ) + βαψίματα, κουφώματα κλπ Εργασίες από τον αναλυτικό έχω : αρχιτεκτονικά (νεοι τοιχοι, βαψιματα κλπ), αναλυτικό προϋπολογισμό 5000 υδρευση-αποχ. (σετ wc κλπ) κλιματισμό (κλιματιστικά) και ηλεκτρικά (νέα) + Νέο τοπογραφικό + τεύχη + χρονικό προγ. + ΚΕΝΑΚ είναι δυνατόν να μου βγάζει συνολικό κόστος 8000? πως το υπολογίζω? Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας.Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, Manolis gon
  3. Ευχαριστώ για την απάντηση Μυρι οπότε κάνω μόνο αναλυτικό για τις εργασίες που θέλω (αρχιτεκτονικά, ύδρευση και αποχέτευση) και όχι αποτύπωση του υπάρχοντος (αρνητική διαφορά προϋπολογισμών) το civil μου είχε πει ότι κάνω 2 αρχεία και μετά συνένωση (αποτύπωση + διαρρύθμιση) ???!!! στον αναλυτικό βάζω τον προϋπολογισμό που έχω στις ανάλογες εργασίες (αρχιτεκτονικά, ύδρευση και αποχέτευση) μελέτη + επίβλεψη + τεύχη + χρονικόσωστά ?? Το ποσοστό αμοιβής μελέτης για τις 3 εργασίες είναι 100%? χρησιμοποιεί κανείς το civil?
  4. Ευχαριστώ για την απάντηση (και την Μυρι) πολύ κατατοπιστικός οπότε κάνω μόνο αναλυτικό για τις εργασίες που θέλω (αρχιτεκτονικά, ύδρευση και αποχέτευση) και όχι αποτύπωση του υπάρχοντος (αρνητική διαφορά προϋπολογισμών) το civil μου είχε πει ότι κάνω 2 αρχεία και μετά συνένωση (αποτύπωση + διαρρύθμιση) ???!!! στον αναλυτικό βάζω τον προϋπολογισμό που έχω στις ανάλογες εργασίες (αρχιτεκτονικά, ύδρευση και αποχέτευση) μελέτη + επίβλεψη + τεύχη + χρονικό σωστά ?? Το ποσοστό αμοιβής μελέτης για τις 3 εργασίες είναι 100%? χρησιμοποιεί κανείς το civil?
  5. Διάβασα όλα όσα έχουν γραφτεί για αλλαγή χρήσης αλλά δεν βρήκα απάντηση στη δική μου περίπτωση αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει??!! Πως θα υπολογίσουμε τελικά αλλαγή χρήσης με αρνητική διαφορά και διαρρύθμιση με αναλυτικό ταυτόχρονα (στο πρόγραμμα civil) μου βγαίνει πολύ και αναρωτιέμαι μήπως κάνω κανένα λάθος!
  6. Έχω ακριβώς την ίδια απορία και στο ΤΕΕ μια μου είπε το βάζεις με αναλυτικό μόνο και όταν τη ρώτησα αν θα το περάσω πχ την κάλυψη με επιλογή "χωρίς δόμηση" μου είπε ότι δεν έχω διαβάσει το μάνουαλ όπου αναφέρει οτι αυτή η επιλογή αφορά μόνο το ύψος , τη 2η φορά στο ΤΕΕ (όπως αναφέρθηκε και από άλλο συνάδελφο) υπέρβαση δόμησης ΚΧ !!
  7. Από Πολεοδομία Αθηνών (Συγγρού) μας είπαν να τα στείλουμε ταχυδρομικά δεν δέχονται κατάθεση πλέων. Δεν λειτουργεί τίποτα εκεί!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.