Μετάβαση στο περιεχόμενο

nlevog

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Contact Methods

  • Skype
    nlevogiannis1

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ναυπηγός Μηχανικός

nlevog's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ξεκαθαρίστηκε και παραξεκαθαρίστηκε. Εχω ρωτήσει τον πολιτικό που έκανε το τοπογραφικό, την συμβολαιογράφο που έκανε την οριζόντια, δικηγόρους κλπ, και όλοι μιλάνε με μισόλογα καταλήγοντας στο "βρείτε τα". Πως θα τα βρουμε αγαπητέ αν είμαι σε διαπραγματεύσεις μόνο με τον εαυτό μου? Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!! Είσαστε φοβεροί!!! Ν ΥΓ. Και οι συμβολαιογράφος, και ο πολιτικός θέλουν να κρατήσουν καλές σχέσεις και με τους δυο προφανώς. Για αυτο και με τρελαινουν.
  2. Είναι κανονικά με άδεια. Πέρασε και ελεγχο της πολεοδομίας μετά από καταγγελία. Τα 3 μετρα δεν ειναι απο την παραλία. Είναι από το σύνορο με το διπλανό οικόπεδο.
  3. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Ήσασταν αρκετα διαφωτιστικοί. Μου φαινεται ότι δεν την γλυτώνω την δικαστική διαμάχη... Δεν είναι 1.5 μετρο η απόσταση από το όριο. Ειναι κάπου στα 3+. Απλά σκέφτομαι περισσότερο διαισθητικά και λέω ότι δεν θα έπρεπε να οικία, δρόμος, μαντρα να είναι ένα. Πάντως οπως και να έχει θα κοιτάξω και προς τα εκείνη την κατευθυνση. Ευχαριστώ.. Νίκος Και κάτι άλλο: Σε μια δικαστική διαμάχη, τι πιθανότητες θα είχα να κερδίσω τον δρόμο? Θα ήταν οι πιθανότητες με το μέρος μου?
  4. Θα ήθελα να κάνω και γω μια ερώτηση συνάδελφοι. Ένα οικόπεδο ήταν στην κοινή ιδιοκτησία της μητέρας μου και της θείας μου. Το έτος 2006 οι δύο παραπάνω αδερφές προέβησαν σε σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας κατ’έκταση – νόμου 3741/1929 και Ν.Δ. 1024/1971. Το οικόπεδο, είναι μια λωρίδα γης όπου δεξιά και αριστερά συνορεύει με άλλα οικόπεδα ενώ στην πάνω πλευρά του έχει δημόσιο δρόμο και στην κάτω πλευρά του φτάνει σε παραλία. Στην μητέρα μου δόθηκε το κομμάτι προς την παραλία. Εν συνεχεία το κομμάτι της μητέρας μου πέρασε σε μένα με γονική παροχή και εγώ προχώρησα στο να το οικοδομήσω. Στην αρχή (κατά την ανεγερση της οικοδομής, την ολοκλήρωση και για κάποιο καιρο μετά) η πρόσβαση γινόταν από το κομμάτι της θείας μου. Ωστόσο, στην συνέχεια, και λόγω κάποιων οικογενειακών διενέξεων, μου κλείστηκε η δίοδος από τον δημόσιο δρόμο και η μόνη πρόσβαση πλέον είναι από την παραλία. Επειδή δεν υπάρχει διάθεση συνενοήσεως από την άλλη πλευρά, και επειδή δεν θα ήθελα να εμπλακώ σε δικαστική διαμάχη, θα ήθελα να μάθω ποια είναι η άποψη σας επί του θέματος. Να διευκρινήσω ότι: 1. Το κομμάτι της θείας μου δεν έχει κάποιο κτίσμα μέσα 2. Ο δρόμος που θεωρητικά θα μπορούσα να παραχωρήσω από την πλευρά μου προς την θάλασσα δεν θα μπορούσε να έχει πλάτος μεγαλύτερο του – περίπου - 1.5 μέτρο λόγω της υπάρχουσας οικοδομής (το αναφέρω για την περίπτωση που θα θεωρήσετε οτι αντιστοίχως θα πρέπει να παραχωρήσω κάτι) 3. Εγώ θεωρώ ότι θα πρέπει να φτάνω στην κατοικία μου με αυτοκίνητο – χώρια της ευκολίας και της πρακτικότητας – πρωτίστως για θέματα ασφαλείας (ασθενοφόρο/πυροσβεστικο κλπ) Όποιαδήποτε συμβουλή θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμη Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.