Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

dvdrip

Members
  • Περιεχόμενα

    81
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Αθήνα

dvdrip's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. mttlo το μηχάνιμα που πήρες είναι περίπου σαν το δικό μου. Δεν μου έκοψαν τίποτα και το δικό μου έχει επιπλέον RAID με 2 σκληρούς (εκτός του SSD). Είναι ένα κανονικό high end PC της εποχής. Μην τους αφήσεις έτσι. Μάζεψε ότι τιμές βρεις από το internet για να έχεις αποδείξεις ότι είναι OK οι τιμές. Εγώ έχω φίλους πολιτικούς μηχανικούς που αγόρασαν πρόγραμμα για στατικά που έχει 4-5 χιλιάδες. Τι να κάνουμε δηλαδή που έχει τόσο;
  2. Όταν λέει απαγορεύεται κάτι δεν είναι θέμα τεκμηρίωσης ούτε ερμηνείας. Απλά κανείς δεν ασχολήθηκε να διαβάσει τι αγοράσαμε.
  3. Ξέρω την σχέση των μηχανικών με την Τράπεζα Αττικής αλλά η Αττικής είναι μία τραγική τράπεζα. Είναι ανοργάνωτη όσο δεν πάει. Πραγματικά δεν ξέρω πως υπάρχιε ακόμα... Είναι να μην μπλέξεις μαζί τους. Έχω μία visa εκεί και την κλείνω άμεσα γιατί έχω αρχίσει και φοβάμαι τι μπορεί να πάθω με αυτούς τους ανθρώπους. Μετά από αυτό καμμία σχέση. Και η eurobank δεν είναι "καλή" τράπεζα αλλά τουλάχιστον ξέρουν τι τους γίνεται.
  4. 2 ερωτήσεις: 1) Έκοψαν σε κάποιον κάτι επειδή δεν ήταν μέσα στις προδιαγραφές του προγράμματος; π.χ. Να του έκοψαν το δεύτερο PC με μία θέση εργασίας ή να αγόρασε φωτογραφική μηχανή κτλ 2) Έκοψαν σε κανένα τιμολόγιο από το Πλαίσιο γιατί δεν είχε εξοφλητική απόδειξη αλλά μόνο την βεβαίωση ότι έχει εξοφληθεί πλήρως;
  5. Εγώ ρώτησα στην Πειραιώς τι γίνεται και μου είπαν ότι δεν ξέρουν τίποτα. Τους λέω ότι παίρνουν όλοι λεφτά και μου λένε πάλι ότι δεν ξέρουν τι γίνεται. Δεν ξέρω τι να κάνω.
  6. Από κάθε προμηθευτή μπορεί κάποιος να κόψει όσα τιμολόγια θέλει. dimchrisos τα έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα αλλά δεν είναι λόγος να σε κόψουν. Η βεβαίωση είναι μία ή δύο;
  7. Δεν χρειάζεται λογαριασμός. Κανονικά σου δίνουν επιταγή. Όλα αυτά που ζητάνε οι ανήδεοι και οι κουτοπόνηροι δεν αξίζουν ούτε καν σχολιασμό.
  8. Αυτό που σου είπαν σαν δικαιολογία δεν υπάρχει. Πιεσέ τους να σου πουν το γιατί.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.