Μετάβαση στο περιεχόμενο

Pavlos33

Συντονιστής
  • Περιεχόμενα

    17.193
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    349

Είδηση Σχόλια δημοσιεύτηκε από Pavlos33

  1. Όχι μια λύση μεθοδευμένη, αλλά μια  αυθόρμητη διαμαρτυρία, μια μάζωξη στην πλ. Συντάγματος, όπως τότε τον 9/2011 στην ίδια πλατεία που έβραζε ο τόπος ενώ συνεδρίαζε η Βουλή. Δεν είναι άραγε σοβαρό το θέμα; Όταν διαφαίνεται ότι πάει να μηδενιστεί η αξία της περιουσίας των Ελλήνων; Αυτό εννοούσα πριν. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να υπάρξει αντίδραση και διαμαρτυρία; Επειδή η Αθήνα είναι η Πρωτεύουσα και το κέντρο, εκεί θα ακουστούν όλα.

  2. Πάντως φίλτατε tetris προσωπικά με μια τέτοια απόφαση που θίγονται τα συμφέροντα χιλιάδων Ελλήνων και όχι μόνο, ιδιοκτητών, θα περίμενα να είχαν γίνει σημαντικές πορείες διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας. Αντί αυτών, συνεχίζει να επικρατεί ανησυχητική σιωπή. Σημεία των καιρών; Ποιος ξέρει...

  3. Πάντως, από συζητήσεις με ιδιοκτήτες φαίνεται ότι δεν το έχουν όλοι αντιληφθεί το πρόβλημα που δημιουργήθηκε για τις ιδιοκτησίες τους. Θα πρέπει όμως να υπάρξουν αντιδράσεις και αν δεν υπάρξει δικαίωση από την Ολομέλεια του ΣτΕ (αν ποτέ παραπεμφθεί το θέμα) το  επόμενο βήμα ενδεχομένως να είναι και η παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο από θιγόμενους ιδιοκτήτες. 

    Σε κάθε περίπτωση, όσα αναφέρει ο αρχιτέκτονας ήταν εξ αρχής και δικές μας θέσεις στις συζητήσεις μας στο φόρουμ, όταν πρωτοεκδόθηκε η απόφαση.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.