Μετάβαση στο περιεχόμενο

spir@

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

2 Ακόλουθοι

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

spir@'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. NΑΙ εχω ειδικο κτιριο, δεν εχει καθολου χρηση κατοικιας. Στην πολεοδομια μου ειπαν οτι δεν μπορω να βγαλω μικρης κλιμακας και να προσθεσω μελετες υδραυλικων..Αν εχω εξτρα μελετες θελω αδεια δομησης. Εγω που εχω και ειδικο κτιριο…ακομα χειροτερα! τι να πω!
  2. ναι αλλα με το 2605/2013 λεει οτι : ιθ. Για εσωτερικές διαρρυθμίσεις κατατίθενται τα εξής: 1) βεβαίωση του μηχανικού ότι δεν θίγονται τα στοι− χεία του φέροντος οργανισμού του κτιρίου 2) κάτοψη σε κλίμακα 1:100 ή 1:50. Σε περίπτωση εσωτερικών διαρρυθμίσεων σε ειδικά κτίρια με τις οποίες τροποποιούνται οι ηλεκτρομηχα− νολογικές εγκαταστάσεις ή/και η μελέτη παθητικής πυ− ροπροστασίας, δεν εκδίδεται έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας αλλά απαιτείται η έκδοση άδειας δόμησης κατά την παρ. 1 του άρθρου 4 του Ν.4067/2012 (ΦΕΚ 79 Α΄), ως ισχύει. εγω αλλαζω σιγουρα τα ηλεκτρικα (φωτα, μπριζες κλπ) και τα υδραυλικα. Στην πολεοδομια αν αλλαζουν τα υδραυλικα δεν δεχονται μικρη κλιμακα..
  3. Καλησπερα! Μπορω να πω οτι εχω μπερδευτει λιγο.. Οσο αφορα τα κομμωτηρια, ο κτιριοδομικος λεει οτι ανηκουν στην κατηγορια εμποριο. Η οικοδομικη αδεια ειναι ¨καταστημα” και αφορα κτιριο μικτης χρησης. Για να δωσω ΒΧΚΧ θελω αλλαγη χρησης? Η αλλαγη στις μελετες του υφισταμενου θα αφορα την προσθηκη WC και τους λουτηρες. Αρα κανω εξτρα μελετες και θελω αλλαγη χρησης? Ευχαριστω...
  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!να σας ρωτησω κι εγω κατι.. Εαν δεν ειναι ενα τμημα του γυμναστηριο αλλα ολο για πολεμικες τεχνες, περιπου 100τμ συνολικα, σαν χωρος συναθροισης κοινου, θελει αδεια λειτουργιας η κατι απο την πολεοδομια? λογικα παει κατω απο 50 ατομα, ετσι δεν ειναι?
  5. Δεν χάνεις ποτέ χρόνο από την ζωή σου. Στη σχολή που είσαι θα μάθεις πολλά πράγματα που θα τα χρειαστείς και στην διακοσμητική που σου αρέσει. Προγράμματα 3d, φωτορεαλισμό, απόδοση με camerα - video, premiere πιθανος...και τελος πάντων θα σου χρειαστεί πολύ να ξέρεις επεξεργασία εικόνας και 3d. Είχα κάνει στη σχολή μου κάποια τέτοια μαθήματα και είναι τρομερά ενδιαφέρον να έχεις γνώσεις τεχνολογίας για την μετέπειτα απόδοση παρουσίασης! και που ξέρεις? μπορεί μετά να τα συνδιάσεις πολύ καλα, δεν είναι τελείως άσχετα σαν τμήματα. Αλήθεια πού είναι αυτό το πανεπιστήμιο??
  6. Γειά σας! Είμαι νέο μέλος και νέα μηχανικός, θα ήθελα να ρωτήσω για την περίφραξη με τοιχάκι σε εκτός οικισμού άρτιο και οικοδομ. οικόπεδο.Αν υπάρχουν μέσα κτίσματα πρό του 55 χωρίς οικ. άδεια και ζητάω άδεια περίφραξης (κανονική άδεια), έχω πρόσωπο σε παλιό εθνικό δρόμο.Πρέπει να έχω πλάγιες αποστάσεις 5μ ή τότε ίσχυε κάτι άλλο? Βρήκα στο ΓΟΚ 28 οτι μπορώ να έχω απόσταση από τον άξονα του δρόμου 2.00μ αντι για 30μ (!) , μέχρι και το '59 (μετα καταργήθηκε). Μπορεί κάποιος να μου πεί αν δεν έχω πλάγιες αποστάσεις 15μ, αλλά 5μ? Υπάρχει κατι αντίστοιχο σε μείωση αποστάσεων στα προ του ΄55??
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.