Μετάβαση στο περιεχόμενο

butanw

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

butanw's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Happy Birthday butanw!

  2. Ξεκινώ αυτό το τόπικ,κάτι αντίστοιχο όπως κάνανε τα παιδιά για την Αγγλία. Το έχει ψάξει κανένας?Τι παίζει με την ασφάλεια,τις εισφορές κτλ? Τώρα άρχισα να το ψάχνω και ότι μαθαίνω θα το ενημερώνω το τόπικ. Καλή μας συνέχεια.
  3. Σε ευχαριστώ καταρχήν.Βασικά πώς συμπληρώνεται έβγαλα μία άκρη,μιας και το συζητάμε όμως,να σε ρωτήσω.Τα ατομικά μου στοιχεία πρέπει να τα γράψω και με λατινικούς χαρακτήρες? Αν έχει ομως το χρόνο εξήγησέ μου σε παρακαλώ τι είναι οι ασφαλιστικές κατηγορίες? Από άποψη,δε κατάλαβα τι ρόλο τραβάν για να το πω έτσι.Δηλαδή οι εισφορές μας δεν υπολογίζονται από τους Πίνακες 1+2,για ελ.επ και μισθωτούς,αλλά από τις κατηγορίες αυτές και αν ναι πώς? Ευχαριστώ και πάλι.
  4. Γεια σας παιδιά.Είμαι απόφοιτος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και επειδή σκοπεύω να δώσω τώρα τις εξετάσεις ΤΕΕ,οπότε αυτόματα να γραφτώ ΤΣΜΕΔΕ,έχω κάποιες απορίες. Θα πρέπει να συμπληρώσω αυτήν εδώ την φόρμα(σελίδα 5) http://portal.tee.gr...xi/tsmedeTT.pdf Κάτω-κάτω που ζητάει "ποιά ασφαλιστική κατηγορία επιλέγουμε" μπορεί κανέις να μου πει τι πρέπει να συμπληρώσω? Και πως ακριβώς να το συμπληρώσω? Μπορώ να είμαι σε διαφορετικές ασφαλιστικές κατηγορίες για τους διάφορους κλάδους ασφάλισης του ΤΣΜΕΔΕ? Είναι τίποτα που πρέπει να προσέξω? Οι ασφαλιστικές κατηγορίες είναι 14 ή 5 τελικά? Πώς επιλέγω σε ποιά ασφαλιστική κατηγορία θα είμαι και πώς πηγαίνω από την μία στην άλλη? Οι ασφαλιστικές κατηγορίες αφορούν μόνο τους μισθωτούς?Δηλάδη όταν φτάσω πχ 50 χρονών και θα είμαι ελεύθερος επαγγελματίας,θα πληρώνω εισφορές-με βάση τον πίνακα 1 από την σελίδα του ΤΣΜΕΔΕ- 310,96 ευρώ? Αν θα είμαι μισθωτός 50 χρονών με μισθό 1070,82ευρώ οι εισφορές μου θα είναι -με βάση τον πίνακα 2 της σελίδας του ΤΣΜΕΔΕ- 227,64ευρώ,ε? Δε μπορώ να καταλάβω τον ρόλο δηλαδή των ασφαλιστικών κατηγοριών. Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.