Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

gps

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Τι σημαίνει ενοποίηση στη χρήση διαμερισμάτων? Εγώ θέλω να είμαι νόμιμος. Τι πρέπει να κάνω? Δεν μπορεί να είμαι ο πρώτος που το σκέφτηκε αυτό! Κάποια λύση θα υπάρχει. Να πληρώσω θέλω, για να είμαι εντάξει, είτε είναι πολεοδομία, είτε είναι ΙΚΑ, είτε εφορία, είτε μηχανικός. Αν τελικά δεν μπορώ να βγάλω άδεια, και μόλις τελειώσει η ανακαίνιση του δεύτερου, τρυπήσω τον τοίχο (γιατί γι αυτό χρεώθηκα και πήρα το δεύτερο σπίτι, για να τα ενώσω), τι αντιμετωπίζω? Πρόστιμο? Ευχαριστώ.
  2. Θέλω να ενώσω το ιδιόκτητο μου διαμέρισμα με το άλλο μου ιδιόκτητο διαμέρισμα που βρίσκεται σε γειτνιακή και εφάπτουσα οικοδομή. Δεν θέλω να γίνουν ένα διαμέρισμα. Θέλω να ανοίξω μία πόρτα, ενός μέτρου ώστε να μπορώ να κάνω χρήση και του άλλου διαμερίσματος. Μπορώ να βγάλω άδεια για αυτή τη πόρτα - τρύπα ενός μέτρου? Που πρέπει να απευθυνθώ? Τι πρέπει να κάνω και ποια σειρά πρέπει να ακολουθήσω για να είμαι νόμιμος? Ευχαριστώ. Τα διαμερίσματα έχουν ξεχωριστή θέρμανση και κοινόχρηστες δαπάνες και έτσι θα παραμείνουν!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.