Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

jazzman

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

jazzman's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Να ρωτήσω κάτι ρε συνάδελφοι Αν για παράδειγμα αγόρασα τελευταία φορά γυαλιά οράσεως τον Οκτώβριο του 2010, δικαιούμαι πάλι από τον Οκτώβριο του 2012 και μετά ή μπορώ και τώρα;
  2. Αυτο πρακτικα δημιουργει καποιο προβλημα? Δηλαδη αν εγω κανω μελετες στην Αθηνα θα υπαρχει προβλημα που η σφραγιδα θα εχει διευθυνση Καλαματας?
  3. Γεια σε ολους!! Θελω να κανω εναρξη επαγγελματος αλλα εκει που μενω ειμαι στο μιλητο και δεν εχουμε κανει συμβολαιο.Μπορω να δηλωσω στεγη το σπιτι που μενουν οι γονεις μου που ειναι δικο τους?Βεβαια ειναι στην Καλαματα το σπιτι τους και εγω μενω μενω Αθηνα. Υ.Γ : Ανοιξα νεο θεμα γιατι το εχω ποσταρει και σε ενα αλλο thread που ειναι ομως για αμοιβες. Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.