Μετάβαση στο περιεχόμενο

speedbull

Members
  • Περιεχόμενα

    24
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

speedbull's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

5

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αντε να δούμε τι κάνουν πάλι τελευταία ώρα...
  2. Τα τσακάλια του ΤΕΕ να μας πούνε πότε θα στρώσει η διαδικασία εισόδου και ΣΩΣΤΗΣ λειτουργίας του buildingcert
  3. Έπρεπε να γίνετε αυτό σε κάποια πλατφόρμα που εξυπηρετεί δικηγόρους ή συμβολαιογράφους. Αλλά ξέχασα, εμείς είμαστε μηχανικοί. Πλέμπα
  4. Η απόλυτη ξεφτίλα των μηχανικών. Ώρες ατελείωτες μπροστά στις οθόνες χωρίς να μπορούμε να κάνουμε το παραμικρό και βγάζει το ΥΠΕΚΑ δελτίο τύπου ότι στις 16:00 είχαν κλείσει 7200 αιτήσεις. Τα συμπεράσματα δικά σας
  5. Στο άρθρο μάλλον κάποιοι ξέχασαν να το αναφέρουν αυτό για την Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.. Όπως και να έχει, και οι μεν και οι δε, είναι όλοι τους τα ίδια χάλια.. Απλά του ΤΕΕ λόγω της ισχυρής θέσης που έχουν τόσα χρόνια στην Ελλάδα και κάνουν ότι γουστάρουν, είναι περισσότερο τομάρια από τους άλλους.
  6. Συνάδελφε ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Κατόπιν επικοινωνίας με τον αρμόδιο υπάλληλο του τμήματος περιβάλλοντος στην αποκεντρωμένη διοίκηση κεντρικής μακεδονίας στην θεσσαλονίκη, μου έδωσε την ΥΑ που εγραψα στην προηγούμενη δημοσίευση και το Φεκ. Έχει καταργηθεί η άδεια για την προσωρινή αποθήκευση μόνο και όχι για την συλλογή και μεταφορά.Αναγκαστικά θα ακολουθήσω την διαδικασία που μου είπε.
  7. Συνάδελφε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά εγώ όπως έχω γράψει ενδιαφέρομαι για μεταφορά μη επικίνδυνων υλικών. Μετα από αρκετό ψάξιμο βρήκα αυτα που ήθελα και τα παραθέτω παρακάτω, μήπως και τα χρειαστεί κανένας συνάδελφος. Πρώτο και βασικό εργαλείο είναι η ΚΥΑ 50910/2727/2003 όπως έχουν αναφέρει και άλλοι συνάδελφοι σε άλλα posts. Σε ότι τώρα αφορά την μελέτη οργάνωσης και λειτουργίας, θα χρειαστεί η εγκύκλιος της Δ/νσης Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού του Υ.ΠΕ.Κ.Α. με αριθ. πρωτ. 129043/4345/08-07-11 «Εφαρμογή νομοθεσίας για τη διαχείριση μη επικινδύνων στερεών αποβλήτων» (ΑΔΑ: 4ΑΣΨ0-ΚΘΣ).
  8. Καλησπέρα. Μετά απο ένα ψάξιμο στο forum είδα ότι το εν λόγο θέμα έχει ξανά συζητηθεί αλλά δεν με κάλυψαν αυτά που έχουν ειπωθεί. Θέλω να βγάλω αδεια σε έναν κύριο Συλλογής μεταφοράς και προσωρινής αποθήκευσης μη επικίνδυνων στερεών υλικών. Στη αντιπεριφεριεια που ανήκω μου ζήτησαν να βγάλω ΕΠΟ και αυτή λέει αρκεί όσον αφορά την αποθήκευση!. Για την συλλογή και μεταφορά τώρα πρέπει να παω στην αποκεντρωμένη κεντρικής μακεδονιας και να κάνω μια αίτηση μαζί με μελετηη οργάνωσης και λειτουργίας. Να πω πως ο τύπος που θέλει την αδεια έχει ένα άδειο χωράφι χωρις κανένα κτίσμα ,θα συλλεγει και εκεί θα αποθήκευει προσωρινά scrap και παλιοσίδερα. Μπορει κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με την μελετη οργάνωσης και λειτουργίας; Στην 50910 λεει κάπου ότι πρέπει να γίνει σύμφωνα με κάποιες τεχνικές προδιαγραφές τις οποίες δεν μπορώ να τις βρω πουθενά.
  9. Καλησπέρα συνάδελφοι. Έχω να κάνω την εξής ερώτηση: Υπάρχει υφιστάμενη γεώτρηση άδρευσης στο όνομα πχ Παπαδόπουλος με άδεια η οποία έχει λήξει σε χωράφι το οποίο πλέον το έχει με συμβολαιογραφική πράξη η κόρη του Παπαδόπουλου, Η νέα άδεια θα βγει στην κόρη Παπαδοπούλου. Ετοιμάζω όλα τα χαρτιά που χρειάζεται και στο δικαιολογητικό της ΔΕΗ βλέπω ότι ο λογαριασμός είναι στο όνομα του μπαμπά Παπαδόπουλου. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Όποιος γνωρίζει ας μας δώσει τα φώτα του!
  10. Ρε παιδιά τι έχει πάθει η σελίδα του ΤΕΕ τις τελευταίες μέρες?? Όλο προβλήματα είναι.Δεν μπορούμε να δηλώσουμε αυθαίρετα και βεβαιώσεις.. Έλεος δηλαδή.
  11. Καλησπέρα σε όλους. Σε περίπτωση που έχω σε ένα οικόπεδο 2 κτίσματα, το ένα με άδεια και το άλλο πριν του 55, βεβαίωση θα βγάλω και για τα 2 κτίσματα μαζί? Εάν ναι, στο σύστημα του τεε πως θα δείξω ότι υπάρχουν 2 κτίσματα? Απλά στην περιγραφή και στην τεχνική έκθεση θα το αναφέρω?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.