Μετάβαση στο περιεχόμενο

genoutsi

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    ΠΡΕΒΕΖΑ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλεκτρονικός Μηχ/κος & Μηχ/κος Υπ/στων

genoutsi's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα σας, Ψάχνω να βρω πληροφορίες για την διαδικασία που απαιτείται για την αδειοδότηση φωτοβολταικού πάρκου σε αγροτεμάχιο. Από που πρέπει να ξεκινήσει κανείς; Χρειάζεται για όλα τα πάρκα αδειοδότηση από την ΡΑΕ ή πάνω από κάποια KW; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Δεν γνωρίζω ποια εταιρία και το ποτέ θα κάνει την εγκατάσταση. Μόνο με τον πολιτικό μηχανικό έχω μιλήσει ο οποίος μου ανέθεσε να κάνω τις ΗΜ μελέτες που απαιτούνται για την άδεια.
  3. Καλησπέρα συνάδερφοι, Προκειται να γινουν ΗΜ μελετες για έκδοση άδειας δόμηση (ρεύματα, θερμανση, κλιματισμός). Εχει επιλεγεί ενδοδαπέδια θέρμανση. Ειναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με ενδοδαπέδια και θα ήθελα να ρωτήσω μήπως υπάρχει κάποια πρότυπη μελέτη με ενδοδαπέδια. Χρησιμοποιώ προγράμματα της 4Μ. Αυτά δεν εχουν σχεδιαστικό για ενδοδαπέδια αλλά μόνο το υπολογιστικό. Δεν έχω ιδέα πως πρεπει να γίνουν τα κυκλώματα κλπ. Καποιος που μπορεί να βοηθήσει? Ευχαριστώ.
  4. Το ερωτηματολογιο το εχω καταθέσει και μετά απο αυτό εχω παρει τον προσδιορισμό δικαιολογητικών. Ενα απο τα δικαιολογητικα που πρεπει να δωσω μαζί με τα σχεδια ειναι και ενα τεχνικό υπομνημα οπου θα περιγράφονται ουσιαστικά τα του σχεδίου. Τελικά δεν απαιτείται μελέτη εγκατάστασης (τα όρια ειναι >70 kw θερμική και >37kw κινητήρια). Απλά ενα τεχνικό υπόμνημα. **edited**
  5. οκιε. Θα τα ξαναδω από την αρχή. Ψαχνω ενα μπουσουλα να συνταξω το τεχνικο υπομνημα καθώς με τις κατόψεις και το διάγραμμα ροής εχω τελειώσει.
  6. καλησπέρα κύριοι. Υπαρχει καποιο προτυπο τεχνικό υπόμνημα για αρτοποιείο? Ευχαριστώ
  7. Καλημέρα σας. Αν μπορούσατε να μου απαντησετε στις 2 ερωτησεις θα ήμουν υποχρεος 1) Μπορεί να μου πει κάποιος αν το πρόγραμμα ειναι σε ισχύ ακόμα? 2) Επίσης έχω κανει έναρξη τον απρίλιο του 2010. Έχω το δικαίωμα για αίτηση ή όχι? Ευχαριστώ πολύ
  8. Καλησπερα συνάδερφοι, Ψαχνω εδω και λίγες μέρες ένα προγραμμα για μελέτη τηλεπικοινωνιακών δικτύων (δίκτυα υπολογιστών - τηλεφωνικά δίκτυα κλπ). Θα ήθελα να υπάρχει και η δυνατότητα σχεδίασης των τοπολογιών των δικτύων πάνω σε σχέδια κλπ. Έχετε κάτι υπόψην σας? Ευχαριστώ.
  9. Μπήκα και εγώ σε προέγγριση παιδιά με ημερομηνία καταχώρησης 3/6/2010. Μπορεί κάποιος που έχει περάσει από την διαδικασία του ελέγχου συνοπτκά να μου πει τι θε χρειαστώ και τι πρέπει να προσέξω? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.