Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νικ74

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Γεια σας, Χρησιμοποιώντας μια στεγανωτική μεμβράνη, η οποία θα διατηρήσει τους υπάρχοντες αρμούς διαστολής και τοποθετώντας πλακάκι αμέσως μετά (χωρίς τσιμεντοκονία) διατηρώντας τους αρμούς διαστολής, θα έχω μόνιμο αποτέλεσμα;
  2. Καλήμερα σας κι ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια! Από τις συμβουλές σας και μετά από μια ματιά σ' αυτά που μου έστειλε ο AlexisPap καταλαβαίνω ότι θα πρέπει να προτιμήσω ένα οπλισμένο ρολό αποσύμπλεξης και αποστράγκιξης πλακιδίων και στη συνέχεια να τοποθετήθούν κατευθείαν τα πλακάκια. Αυτό δεν εννοείτε με το "κολυμπητά"; Αυτή η λύση εξασφαλίζει και την υδρομόνωση; Είδα επίσης ότι υπάρχουν μεμβράνες στεγανωτικές που δεν χρειάζονται τσιμεντοκονία για την επικόληση πλακιδίων και προτείνονται για ταράτσες, αυτή θα ήταν καλή λύση; Θα ζητήσω από το μηχανικό μου να λάβει υπόψη του κι αυτές τις επιλογές, ώστε να δώσουμε μια μόνιμη λύση. Καλήμερα σας!
  3. Καλησπέρα και ευχαριστώ, Ο μηχανικός μου λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα υγρασίας. Όλη η ταράτσα έχει πολύ καλές ρήσεις, δεν μαζεύει νερά πουθενά και το ταβάνι του κάτω ορόφου είναι καθαρό. Υπάρχουν όμως μικροσκασίματα στους αρμούς των πλακών της ταράτσας (πεζοδρομίου ελαφριού τύπου), για αυτό μου πρότεινε τη διαδικασία που προανέφερα προληπτικά,ως μέσο ενίσχυσης της στεγανότητας, αφού έτσι κι αλλιώς θα τοποθετηθεί πλακάκι για αισθητικούς λόγους. Συνιστάται αυτή η μέθοδος για ταράστες ή κάποια άλλη λύση θα είναι καταλληλότερη; Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας, Νικ74
  4. Καλησπέρα σας, Θέλω να διαμορφώσω μια ταράτσα περίπου 220 τμ. Πρόβλημα υγρασίας δεν υπάρχει η κατασκευή είναι του '83 και το υπάρχον δάπεδο είναι πλάκες πεζοδρομίου (ελαφριού τύπου) 40Χ40. Μετά από έρευνα και συμβουλή φίλου μηχανικού, μάλλον θα επιλέξω την πιο κάτω διαδικασία: να επισκευασθούν οι αρμοί και οι ρηγματώσεις, να επικαλυφθεί με τσιμεντοειδές ελαστομερές 2 χέρια, το 3ο χέρι με το ίδιο υλικό με προσθήκη αργιλικής άμμου και από πάνω πλακάκι. Μου είπαν ότι υπάρχει ειδική κόλλα (συνεργαζόμενη με αυτή την στεγάνωση) κι ότι ενισχυτικά οι αρμοί μπορεί να γίνουν με μαστίχη, όπως και υπάρχοντες αρμοί διαστολής που θα συντηρηθούν και θα διατηρηθούν, ίσως και να προστεθούν και κάποιοι ακόμη. Όλα αυτά για να γλιτώσω τη διαδικασία ασφαλτόπανου, τσιμεντοκονίας, πλακιδίων. Το θεωρείτε αξιόπιστη λύση, το έχετε εφαρμόσει σε ταράτσα; Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.