Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

tsakaloscosy

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

tsakaloscosy's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. ''Achille'' για ποιον λόγο ειδικά δεν θα μου πρότεινες τα Πλαγκίν της Σιγράφ ? Για τον ''jbosdas'', ποια έκδοση Άρκικαντ δουλεύεις ? Το 11 είναι πιο εύκολο απ'το 12 ?
  2. Καλησπέρα σε όλους, είμαι νέος χρήστης του Αρκικαντ12 και θα'θελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς για τα Πλαγκίν της Σιγκράφ. Είναι απαραίτητα ??? Ποιες οι λειτουργίες τους και ποια είναι ??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Καλησπέρα σε όλους, συγγνώμη αν έπρεπε να να γράψω σε κάποια προυπάρχουσα θεματική ενότητα, αλλά έψαξα και δεν βρήκα τίποτα παρόμοιο. Μήπως ξέρει κάποιος που μπορεί να βρει κανείς τον ΓΟΚ και τον Κτιριοδομικό ενημερωμένους έπειτα από οποιαδήποτε τροποποίησή τους (ΦΕΚ κτλ) ? Υπάρχει κάποια υπηρεσία που ενημερώνει και δεν μας αφήνει να ψαχνόμαστε και να χανόμαστε σε νέους νόμους και ΦΕΚ ???
  4. Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μπράσκο για την απάντηση, μήπως έχεις κάτι να μου προτείνεις ???
  5. Καλησπέρα παιδιά, είμαι νέος πολιτικός μηχανικός και μόλις έπιασα δουλειά σε εργοτάξιο. Το πρόβλημα είναι ότι ο αρχιμηχανικός μου ζητάει κάποιο πρόγραμμα ελέγχου εισροών - εκροών εργοταξίου ώστε να ελέγχουμε ποσότητες , παραστατικά , εργασία, κόστη , προμηθευτές κ.τ.λ. Δηλαδή μου ζητάει λογιστικό πρόγραμμα. Αυτό μου φαίνεται περισσότερο για δουλειά λογιστή παρά μηχανικού. Εσείς τί λέτε , υπάρχει κάποια πρόταση ή τουλάχιστον κάποια φιλική συμβουλή , ή κάποιο αρχικό αρχείο να κατεβάσω ή κάποιο έστω προγραμματάκι , οτιδήποτε , γιατί ψάχνω πραγματικά αρκετό καιρό και δεν μπορώ να βρω τίποτα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δεν ξέρω αν έγραψα το μήνυμα στην σωστή κατηγορία , αλλά υπέθεσα πως ήταν γενικά στα εργοτάξια.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.