Μετάβαση στο περιεχόμενο

kkoutsospyros

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχ/κος Ορυκτών Πόρων

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kkoutsospyros's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα, Ευχαριστώ Paul_Mix , είναι στέλεχος της Ο.Ε. και ταυτόχρονα μέλος με 5% για να μπορώ να παίρνω εγγυητικής από ΤΜΕΔΕ. Να είσαι καλά .
  2. καλησπέρα θέλω να ρωτήσω εάν μπορείτε να με βοηθήσετε . έχω μια Ο.Ε. με έναν πολιτικό μηχανικό, του οποίου το ΜΕΚ στελεχώνει το ΜΕΕΠ της Ο.Ε. επειδή έχουμε λίγο πρόβλημα με ασφαλιστικές ενημερότητες από το ΤΜΕΔΕ για το στέλεχος της Ο.Ε. εάν κάνω μετατροπή της Ο.Ε. σε Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε. και έχω τον Π.Μ. σαν στέλεχος και όχι μέλος της εταιρείας χρειάζομαι στους διαγωνισμούς ασφαλιστική ενημερότητα ; Υπάρχει κάποια άλλη μορφή εταιρείας που να μην χρειάζεται σας ευχαριστώ
  3. Ευχαριστώ πολύ, τα είχε και αυτά, δεν τα ανέφερα λόγω χρόνου. Είδα και τις υπεύθυνες δηλώσεις και ήταν και αυτές σωστές και όλα με την σειρά. Ευχαριστώ για την απάντηση.
  4. Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση εάν γνωρίζει κάποιος συνάδελφος/ Σε δημοπρασία δημοσίου έργου, ανάδοχος ετερόρρυθμη τεχνική εταιρία που αποτελείται από Πολιτικό Μηχανικό Ο.Μ. και Μηχανολόγο Μηχανικό Ε.Μ. στον φάκελο δικαιολογητικών πέραν από το ΜΕΕΠ είχε ΠΕΔΜΕΔΕ εταιρίας, μη μισθωτών μηχανικών εταιρίας, ασφαλιστική ΤΣΜΕΔΕ και των δύο εταίρων , ασφαλιστική ενημερώτητα ΙΚΑ εταιρίας και καποιες ασφαλιστικές ενημερώτητες ΙΚΑ έργων. Μήπως χρειάζεται για κάποιο από τα παραπάνω κάποιο επιπλέον ατομικό έγγραφο ή κάποιο δικαιολογιτικό άλλο εφόσον κάποιος γνωρίζει. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  5. Υπάρχει μήπως κάποιο έντυπο για ένσταση σε ακύρωση από διαγωνισμό δημοσίου έργου . Σας παρακαλώ είναι πολύ σημαντικό εάν υπάρχει θα το χρειαζόμουν. Σας ευχαριστώ !
  6. θα ήθελα να ρωτήσω κάτι εαν το γνωρίζεται , υπάρχει η δυνατότητα σύστασης ετερόρυθμου εταιρίας με τον ΠΜ να είναι το ετερόρυθμο μέλος και η εταιρία να γραφτεί στους καταλόγους εγγυοδοσίας του ΤΣΜΕΔΕ ; Ποιά άλλη μορφή εταιρίας είναι πιο σωστή να δημιουργηθεί ;
  7. γεια σας , θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει η δυνατότητα να βγάλει ο ΜΗΧΟΠ εργοληπτικό ΜΕΚ στις πιο κάτω κατηγορίες - αποκάλυψης μεταλλείων - γεωτρήσεων - καθαρισμός και επεξεργασία νερού, στερεών και αέριων αποβλήτων - σηράγγων Σας ευχαριστώ.
  8. Θα ήθελα να ρωτήσω εαν έχει κάποιος μια μελέτη στίβου ή εαν υπάρχει κάποιο site που υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσω μελέτη ή τιμολόγιο των τιμών που χρειάζονται. Σας ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.