Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

tzo2

Members
  • Περιεχόμενα

    21
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Μελίσσια
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

tzo2's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σας! Ο άντρας μου ηταν με μπλοκακι σε εταιρεία και έκοβε σε ένα εργοδότη.. προσλήφθηκε στο μέσον του 17 σε άλλη εταιρεία ως μισθωτός.. Στην δήλωση του Ε1 δεν δέχεται να συμπληρωθούν οι κωδικοί που αντιστοιχούν σε αυτά τα εισοδήματα (από μισθωτή εργασία και από μπλοκακι με ένα εργοδότη). Έχει τύχει αυτο σε κανέναν άλλο?
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι, θέλω να δώσω μία βεβαίωση για ένα διαμέρισμα σε πολυκατοικία που οι ιδιοκτήτες δηλώνουν ότι είναι προ του 55.. Δεν έχω αριθμό αδείας και έχω πάρει βεβαίωση από συγγρού ότι δεν υπάρχουν για τις χρονιές 54-55 φάκελοι. Θα πάρω αεροφωτογραφία να δω αν όντως είναι προ του '55. Αν είναι μπορώ αν δωσω τη βεβαίωση?? Αν είναι μετά το 55 τι πρέπει να κανω που δεν υπάρχει τπτ απο σχέδια, άδεια??
  3. Για το ΠΕΑ ξέρω ότι δεν μπορεις να το κάνεις... και έλεγα μήπως και για τη βεβαίωση αυτή ισχύουν τα ίδια...
  4. Καλησπέρα! Βεβαίωση μη αυθαιρεσιών μπορώ να βγάλω σε ακίνητο που ανήκει στους γονείς μου? (α' βαθμό συγγένειας) Με β' βαθμό συγγένειας ισχύει το ίδιο??
  5. Δεν παει έτσι.. Γιατί ο πελάτης θέλει να αλλάξει 3 μαρμαράκια και με όλα αυτά θα του κοστίσει πάρα πολύ.. Και στο τέλος δε θα τα φτιάξει..
  6. Καλησπέρα, θέλω να βγάλω μία άδει για επισκευή (αντικατάσταση μαρμάρων στις μαρκίζες) με τοποθέτηση ικριωμάτων.. ξέρει κανείς αν θα πρέπει να γίνει καινούριο τοπογραφικό εξαρτημένο? στην πολεοδομία αθηνών που ρώτησα μου παν ότι θέλει όλα όσα γράφει ο Ν.4030 (παρ. 4 αρ.9)
  7. Καλημέρα!! Ξέρει κανείς αν κλείνουν ραντεβού για Περαίωση στην Αγία Παρασκευή μέσω τηλεφώνου?? μάλλον πολλά ζητάω...
  8. Καλημέρα! Μίλησα και εγώ τώρα με το τμήμα ημερισίας διάταξης της Βουλής( 210-3707343-344) και μου είπαν πως δεν έιχε έρθει ακομα καμία τροπολογία από το ΥΠΕΚΑ..
  9. Σ'ευχαριστώ πολύ!!! Τυχερή είμαι, όχι τυχερός!!! χαχαχαχα!!
  10. Αγια Παρασκευή δέχονται Δευτέρα Πέμπτη Παρασκευή.. Είχα πάει την Πέμπτη στις 5 περίπου και πήρα no 32.. Είχα όμως 1 φάκελο και πήγαμε σε άλλη σειρά οπότε τελείωσα σχετικά γρήγορα.. Τα πρόστιμα δεν τα βγάζουν εκείνη την ώρα.. Σίγουρα θα μείνω εκεί, δε φεύγω ποτέ γιατί συνέχεια σκίζουν τις λίστες..
  11. Ευχαριστω!! Καλά είναι στις 5.. Περίμενα ότι θα μου πείτε κατά τη 1 να μαι εκεί!!!
  12. Για Μενίδι ξέρει κανείς πως είναι η κατάσταση?? πρέπει να παω αύριο εκεί και την Πέμπτη έχω Αιγάλεω.. Στο Αιγάλεω για να είμαι σίγουρη ότι θα κάνω δουλειά τι ώρα πρέπει να πάω?? ευχαριστω!!!!
  13. μου έδωσε τον αριθμό πρωτοκόλλου και έβαλε και σφραγίδα πάνω.. δε φεύγεις έτσι..
  14. είχε πολλά να κάνει από προηγούμενες μέρες.. απλώς έριξε μια ματιά στο φάκελο και είδε ότι δεν έλειπε τπτ από μέσα.. αλλά δεν έβαλε σφραγίδες για πληρότητα.. είπε ότι όταν θα βγει το πρόστιμο τότε θα βάλει και για πληρότητα.. δε με απασχολεί καθόλου όμως... το θέμα είναι να καταθέσεις το φάκελο και να τελειώνεις!!!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.