Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Lefterinho

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lefterinho's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. το κατεβασα ευχαριστω, ειδα σε προηγουμενο post που ειχε προταθει οπως και ενα πολυ ωραιο προγραμματακι που εφτιαξε ενας στην excel για υπολογισμο ξυλινου ψαλιδιου. Απλα ειναι λιγο μπερδεμενη η διαδικασια στο demo woodexpress. Απλα αν καποιος μπορουσε να μας πει την διαδικασια υπολογισμου, δηλαδη ξεκιναμε με τον υπολογισμο του φορτιου, μετα βρισκουμε την ροπη αδρανειας συμφωνα με την διατομη που επιλεξαμε...μετα κτλ κτλ...Αν ειναι πολυ χρονοβορο να το γραψετε απλα ξεχνατε το! Ευχαριστω!
  2. Παρα την ειρωνια σου σε ευχαριστω, αρχισα απο καπου!
  3. Παιδια καλησπερα σας! Θα μπορουσε καποιος να μας πει περιληπτικα τη διαδικασια υπολογισμου μιας ξυλινης στεγης. Με ποιο στατικο συνδιασμο ξεκιναμε? Εχω βρει αυτον σε μελετη καποιου που θα χρησιμοποιουσα σαν προτυπο αλλα δεν μου φαινεται ενταξει qh= 1,1x( ιδιο βαρος + βαρος σκελετου) +1.2x(φορτιο ανεμου) + 1.0x (φορτιο χιονιου) Και μετα απο το στατικο συνδιασμο ποιους τυπους χρησιμοποιουμε ωστε να φτασουμε στο αποτελεσμα και να ολοκληρωσουμε βασικα τη στατικη μελετη για αδεια. Προφανως καποιοι θα γελασετε αλλα πραγματικα θα με βοηθουσατε με οποιαδηποτε απαντηση γιατι οσο απλο και να ακουγετε δεν ξερω πως να αρχισω και τι ζητανε, Ευχαριστω!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.