Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

eirini_hmmy

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by eirini_hmmy

  1. Ποιες ειδικότητες μηχανικών μπορούν να υπογράφουν τεχνικές εκθέσεις για ημιυπαίθριους? Οι ηλεκτρολόγοι - μηχανολόγοι μπορούν, ή μόνο πολιτικοί - αρχιτέκτονες? Ευχαριστώ!
  2. Σε ευχαριστώ myri! Δηλαδή αν αλλάξω παρκινγκ, ή τη σκάλα, ή ακόμα και άλλα δωμάτια είναι οκ, αρκεί ο ημιυπαίθριος να παραμείνει ως έχει?
  3. Καλημέρα! Να σας κάνω μια ερώτηση? Έχω άδεια πριν την 2/7/2009, και άρα οι ημιυπαίθριοι εντάσσονται στη ρύθμιση. Το κτίριο όμως ξεκινώ τώρα να το χτίζω, και ο ιδιοκτήτης τελικά θέλει να αλλάξει το σχέδιο (και το εξωτερικό περίβλημα του κτιρίου, ή αν δε γίνεται, έστω τα σχέδια των διαμερισμάτων) επειδή δεν του αρέσουν τελικά οι κατόψεις - τα σχέδια των διαμερισμάτων. Θεωρείτε ότι γίνεται ή τότε θα σταματήσει να εντάσσεται στη ρύθμιση λόγω αναθεώρησης της άδειας? Ευχαριστώ πολύ!
  4. Γεια σας! Οι κλεισμένοι φωταγωγοί μπορούν να ενταχθούν στη ρύθμιση? Μπορούν δηλαδή να τακτοποιηθούν?
  5. Γεια σας! Να σας κάνω 1 ερώτηση για το νόμο? Προβλέπει ότι μπορούν να μπουν στη ρύθμιση ημιυπαίθριοι που έχουν κλειστεί με οικοδομικές άδειες που έχουν εκδοθεί πριν την 2/7/2009. Μπορούν να μπουν στη ρύθμιση ημιυπαίθριοι, που η άδεια του κτιρίου έχει μεν εκδοθεί πριν από αυτή την ημερομηνία αλλά δεν είναι τελειωμένη η οικοδομή? Αν δηλαδή οι ημιυπαίθριοι αυτοί δεν έχουν ακόμα κτιστεί αλλά προβλέπεται η δημιουργία τους από την άδεια? Και σε ποια φάση πρέπει να είναι η οικοδομή για να μπορεί να γίνει νομιμοποίηση? Εγώ, στο βαθμό που αφαιρέθηκε η διάταξη ότι θα πρέπει να έχουν συνδεθεί με ΔΕΗ ως την 30/7/2010, καταλαβαίνω ότι δεν απαιτείται να έχει κτιστεί το κτίριο, αρκει η άδεια του να έχει εκδοθεί πριν την 2/7/2009. Ισχύει?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.