Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

panti82

Members
  • Περιεχόμενα

    40
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by panti82

  1. https://www.b2green.gr/el/post/84189/afthaireta-ayrio-oi-anakoinoseis-tou-ypen-ti-eipothike-sti-simerini-synantisi-me-to-tee
  2. https://web.tee.gr/uncategorized/dt-tee-ystati-ekklisi-sto-ypen-gia-paratasi-stis-prothesmies-aythaireton-paradeigmata-ton-adiexodon-poy-dimioyrgoyntai-dinei-to-tee/
  3. Πάντως η πλατφόρμα πάει σφαίρα ...... μέχρι το είσοδος .....Αυτό θα εννοούσαν δύο λεπτά δουλειά .
  4. https://www.b2green.gr/el/post/79786/plironontai-simera-155314-epistimones-poioi-tha-paroun-600-evro-kai-poioi-200-evro Άντε να δούμε !!
  5. Εάν δεν ισχύει η έκπτωση στο τωρινό νομοσχέδιο και αναφέρεται στο νομοσχέδιο που ήταν να περάσει η έκπτωση το 2019 και τελικά δεν την έβαλαν μέσα ας διαγραφεί το post από τις ειδήσεις να μην έχουμε λάθος πληροφόρηση .
  6. Αυτή είναι η νέα απόφαση για τα 600 ευρω στους επιστήμονες - Πως και πότε θα πληρωθούν το επίδομα https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/297183/afti-einai-i-nea-apofasi-gia-ta-600-evro-stous-epistimones-pos-kai-pote-tha-plirothoyn-to-epidoma Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα καταβληθούν τα 600 ευρώ σε όσους επιστήμονες έχουν κάνει ήδη αίτηση για το πρόγραμμα τηλεκατάρτισης, ενώ όσοι δεν έχουν υποβάλλει αίτηση θα μπορούν μέχρι τις 8 Μαΐου να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση στο περιβάλλον του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ (supportemployees.services.gov.gr) για την καταβολή των 600 ευρώ.
  7. Η επιταγή μου ενεργοποιήθηκε την 13/4/2020 00:16 Δευτέρα μεσάνυχτα και σήμερα 16:47 μπήκαν τα 400 ευρώ . Τράπεζα Εθνική .
  8. Από Πρώτο Θέμα : Χωρίς καμία προϋπόθεση θα λάβουν το επίδομα των 600 ευρώ οι 180.000 αυτοαπασχολούμενοι επιστήμονες μετά την κατάργηση του προγράμματος τηλεκατάρτισης (voucher) την Τετάρτη με παρέμβαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Οι επιστήμονες είτε παρακολούθησαν το πρόγραμμα είτε όχι θα λάβουν το επίδομα χωρίς να χρειαστεί να υποβάλουν νέες αιτήσεις. Ένα μέρος των αυτοαπασχολουμένων έχει ήδη λάβει την προκαταβολή των 400 ευρώ ενώ στους υπόλοιπους θα πιστωθεί είτε ολόκληρο το επίδομα είτε η δεύτερη δόση έως τις 30 Απριλίου, αφού γίνουν οι απαραίτητες διασταυρώσεις στοιχείων.
  9. Αν δεν ολοκληρωθεί ο πάροχος παίρνει αναλογικά το ποσό των ωρών που παρακολούθησες . Εμείς δεν παίρνουμε ούτε ευρώ. Καλά έκανες για να είσαι σίγουρος και κατοχυρωμένος !!
  10. Καλημέρα και εύχομαι υγεία σε όλους , άλλωστε σήμερα θα ήταν μόνο μέρα ευχών και τίποτα άλλο . Σας παραθέτω το αρχικό email ενεργοποίησης που ήταν απο το κεκ στις 12 Απριλίου και ώρα 17:41 το χθεσινό μου email με τις ερωτήσεις ποπυ τους έκανα και τη σημερινή το πρωί απάντηση τους . Σε αυτό φαίνεται οτι η ενεργοποίηση έγινε κάποιες ώρες αργότερα , 13 Απριλίου 00:16 και αυτός είναι ο λόγος που δεν πληρώθηκα χτες .
  11. Στα πορτοκαλί πρέπει να έχει τα στοιχεία του κεκ . Αν μπήκε με τούς κωδικούς του τότε μήπως έχει τα δικά του στοιχεία και απλά δεν μπορεί να συμπληρώσει την αίτηση και δεν μπορεί να τη στείλει επειδή είναι ωφελούμενος και όχι κεκ ;
  12. Προφανώς μπήκε με τους κωδικούς του στην επιλογή να κάνει αίτηση για τα Κεκ για διαδικασία Α η Β αλλά πρέπει να μας πει αν αυτά που έχει σβήσει με πορτοκαλί χρωμα τα έχει γράψει ο ίδιος ή είναι κλειδωμένα με τα στοιχεία του Κεκ ....
  13. Τo email που στέλνουμε εμείς στο ΚΕΚ και αυτό που μας απαντάει το ΚΕΚ που έχει τους κωδικούς για την πλατφόρμα. Ίσως με επικοινωνία μαζί του ή κάπου ηλεκτρονικά που δεν ξέρουμε που . Βέβαια και τα ΚΕΚ δεν τα συμφέρει να μην τα αναρτήσουν , χάνουν τα λεφτά . Απλά σε κάποιες ενεργοποιήσεις σίγουρα υπήρχαν λάθη . Περισσότερα εδώ : https://epiteliki-ergasias.gov.gr/index.php/prokirykseis-proskliseis/49-ofeloumenoi-tilekatartisi
  14. Ευχαριστώ πολύ για την έγκαιρη απάντηση . Δεν πιστεύω οτι δεν μπήκαν λεφτά λόγω αργίας . Κάτι παίζει με τα ΚΕΚ που δεν το έχουμε βρει ακόμα . Μετά το Πάσχα θα πάρω το ΚΕΚ να δώ τι έχει γίνει . Γιατί αν πρέπει να αναρτήσουν κάτι στο εργάνη και το αμελήσουν θα χάσω τα 400 ευρώ + το χρόνο που έχω χαλάσει στην τηλεκατάρτιση . Εύχομαι όλα να πάνε καλά . Δεν φτάνει που μας τα έδωσαν με αυτό τον τρόπο , δεν φτάνει που αλλάξανε το χρονοδιάγραμμα , δεν φτάνει που δεν ξέρουμε βασικά πράγματα ( ποιος χρόνος μετράει , τι δείχνει στην πρόοδο , άθλια αντικείμενα και περιγραφή) ε εντάξει όσοι είναι να τα πάρουν τη σωστή μέρα!
  15. ΑΦΜ Τύπος Υποβολής Τύπος Κατάστασης Ημ/νία Υποβολής Αριθμός Πρωτοκόλλου Εκπρόθεσμη Ημ/νία Υποβολής (Σχετική) Αριθμός Πρωτοκόλλου (Σχετική) Ηλεκτρονική ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Α) Υποβληθείσα 09/04/2020 22:31 Όχι Κάποιος απο αυτούς που πήραν λεφτά πρέπει να δουν αν στα δύο τελευταία κελιά έχει κάποιο νούμερο ή όχι .
  16. Να αναρτήσει τα 2 email . Προκειμένου να ενεργοποιηθεί το voucher κατάρτισης και ο ωφελούμενος να λάβει το εκπαιδευτικό επίδομα πρέπει: Ο πάροχος συμπληρώνει τα απαραίτητα στοιχεία και αναρτά στο http://elearning.yeka.gr μέσω της λειτουργίας «ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΥΑΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΠΟ ΠΑΡΟΧΟΥΣ, ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Α και Β» τα δύο e-mail
  17. Ναι με αυτοματοποιημένο μου ήρθαν οι κωδικοί και λέει οτι έχει ενεργοποιηθεί το voucher αλλά το email είναι στο δεύτερο βήμα και πρέπει να ακολουθήσει και το τρίτο βήμα .
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.