Μετάβαση στο περιεχόμενο

evdoxia

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by evdoxia

  1. Ξέρει κανείς πως γίνεται ο χαρακτηρισμός αντικρυζόμενου παραστατικού εξόδου τιμολογίων leasing ενοικίασης αυτοκινήτου για τα οποία δεν δικαιούμαστε έκπτωση του ΦΠΑ δηλαδή λαμβάνουμε το συνολικό ποσό ως έξοδο.
  2. Μήπως γνωρίζετε τη διαδικασία ηλεκτροδότησης καί σύνδεσης με ύδρευση για το λειτουργικά ανεξάρτητο διαμέρισμα ;
  3. Κάθετος ιδιοκτησία (οικοδομή) χωρίς οριζόντιες ιδιοκτησίες που έχει οικοδομική άδεια του 1999 καί τακτοποιήθηκε με τον 4178/13 έχει λειτουργικά ανεξάρτητο διαμέρισμα ηλεκτροδοτημένο καί λειτουργικά ανεξάρτητο διαμέρισμα με τελειωμένα επιχρίσματα. Για τους χρωματισμούς χωρίς χρηση ικρωμάτων τα κουφωματα τα δάπεδα χρειάζεται έγκριση εργασιων αποπεράτωσης αυθαιρέτου; με σκοπό να ηλεκτροδοτηθεί.
  4. Σε εκτός σχεδίου περιοχή υφίσταται με οικ.άδεια του 2000 μεταλλική αποθήκη διαστάσεων 12,0μΧ30,0μ.κ ύψους 8,50μ. Εκτός από τις παραβάσεις της ΚΑΤ.3 που εμπίπτει έχει καί παραβάσεις αναλυτικού προϋπολογισμού πού είναι η αυθαίρετη προσθήκη τριών προστεγασμάτων το έτος 2010(δεν ήταν από την αρχικη κατασκευή) με πλάτος 8,0μ. κατά μήκος της μεγάλης πλευράς των 30,0μ καί 4,00μ. κατά μήκος των δύο μικρότερων πλευρών των 12,0μ. Θεωρείτε ότι απαιτείται μελέτη στατικής επάρκειας βάσει της παρ.η του αρθρ.99 του νόμου λαμβάνοντας υπόψιν την παρ.γ του άρθρου 2 της απόφασης ΥΠΕΝ/ΔΑΟΚΑ/19409/1507 για αυθαίρετη κατασκευή προβόλων που προεξέχουν πάνω από 2,00μ.;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.