Μετάβαση στο περιεχόμενο

bkinti1

Members
  • Περιεχόμενα

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

bkinti1's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τελικά οι Η-Χ που τακτοποιούνται είναι για Ο.Α μέχρι Ιουλιο 2009; Mήπως υπάρχει κάποια εξέλιξη για τις Ο.Α του 2010 που δε γνωρίζω;
  2. ευχαριστώ πολύ, αν και σε ένα έτοιμο πίνακα που έχω βλέπω συμπεριλαμβάνεται και ο ανοιχτός χώρος της πυλωτής ,για αυτό έχω μπερδευτεί λίγο.
  3. Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω αν στον όγκο κοινοχρήστων που δίνουμε το συνολικό όγκο όλων κοινόχρηστων χώρων περιλαμβάνεται και ο όγκος της πυλωτής ?
  4. Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι στα φορολογικα για άδειες που είναι σε εξέλιξη με αριθμό πρωτοκόλου πριν τον Ιούλιο?
  5. Ναι αυτό είδα κ εγώ οτι οι συντελεστές είναι ιδιοι για το υπόγειο. Σε περίπτωση που δεν είχαμε καθόλου υπογειο και τη βάση μόνο του προκατ κτιρίου την εφτιαχνε εργολάβος ,(μη εστεγασμένος) και το κτίριο κανονικά απο εταιρεία εστεγασμενή τότε πως μοιράζονται τα η/μ,ρωτάω γιατι συνηθίζεται πολύ στις επαρχίες να βάζουν "δικό τους " εργολάβο μόνο για τη βάση και τη θεμελίωση. Ευχαριστώ πολυ!!!
  6. Γεια σας θα ήθελα να με βοήθησετε στο εξης: Βγάζω μια άδεια προκατασκευασμένης κατοικίας με υπόγειo (με τοιχεία και γενική κοτόστρωση). Τα ημερομίσθια που μου δίνει ο πίνακας 2 είναι 55 για το υπόγειο,45 για τη προκατ κατοικία και 5 για τον ακάλυπτο χωρο. Καλά κάνω και παώ με το Πίνακα 2 παρόλο που έχω υπόγειο συμβατικής κατασκευής και αν ναι πωσ θα γίνει η πληρωμή στο ΙΚΑ αφύ θα μου ζητήσουν το συμφωνητικό με την κατασκευαστική εταίρεια (εστεγασμένο επαγγελμα) αλλα το υπόγειο θα κατασκευαστει απο άλλον εργολάβο;;; Και επισησ για τη κατασκευή του μαντρότοιχου θα πληρωθούν τα 5 ημερομίσθια που μου υπολογίζει ο πίνακας 2??? Στο ΙΚΑ δε με βοηθανε ιδιαιτερα μου ειπανε μονο αφου πασ με πίνακα 2 θα φέρεις τη βεβαιωση απο το κατασκευαστή.... Help!
  7. Kάπου άκουσα οτι οι πολεοδομίες για ενα μεταβατικο διαστημα καποων μηνων απο τον ιουλιο και μετα θα δέχονται και τισ δυο μελετες?και αποφασίσει ο μηχανικος αν θα πάει με τη παλιά θερμομόνωση ή με τη καινουρια μελετη;;ξέρει κανείς τιποτα;
  8. Γεια σας θα ἠθελα να ρωτήσω αν απαιτείται η μελέτη κατανομής δαπάνων για εκδοση άδειας τριώροφης οικοδομής γραφείων.Η μελέτη θέρμανσης θα γίνει.Και γενικότερα πότε απαιτείται αυτή η μελέτη κατανομής δαπανων.
  9. Για αναθεώρηση άδειας κυκλοφοριακής σύνδεσης λιγο πριν τη λήξη της μήπως γνωρίζει κανείς τι πρεπει να προσκομιστεί στην αντιστοιχη υπηρεσια;
  10. Καλημέρα σας, πελάτης που του έβγαλα την άδεια πριν 2,5 χρόνια και έχει ολοκληρώσει το μεταλλικό φέροντα οργανισμό , θέλει να μη βάλει τελικά panels αλλά να χτίσει το κτίριο.Αντιλαμβάνομαι οτι θα πρέπει γίνει ενημέρωση του φακέλου του,να προσκομιστούν νεες μελέτες,αρχιτεκτονικών,θερμομόνωσης,παθητικής,να χαναπεράσει απο ΕΠΑΕ,όπως επίσης να γίνει και κάποια τροποποίηση στη καρτέλα του ΙΚΑ του,σωστά όλα αυτα; Με το θέμα των αμοιβών τι γίνεται,η πολεοδομία θα ζητήσει νέες αμοιβές για τη τροποποίηση των μελετών; Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  11. Ευχαριστω πολυ,τους τα ειπα αλλα το ερωτημα τους παραμενει,δλδ στη περίπτωση που δεν έχουν κάνει καμία εργασία και θέλουν να αναθεωρήσουν αλλά έχει αλλάξει το καθεστώς των 4στρ στα εκτός σχεδίου σε οχτώ.Μη πληρώσουν λέει τσάμπα την άδεια και δεν έχει ισχύ μετα.Ουτως η αλλώς για αυτό το λόγο θέλουν να βγάλουν την άδεια.Για να εξασφαλίσουν το δικαίωμα τους να μπορέσουν να οικοδομήσουν σε οικόπεδο 4 στρ. και δε μπορώ να τους απαντήσω με βεβαιότητα για το τι μπορεί να ισχυέι τοτε.Θεωρητικα τους είπα μπορούνε,και μου ζητήσανε να έχουν ένα εγγραφο απο τη πολεοδομια που θα τους βεβαιώνει οτι θα μπορούν να κανουν αναθεώρηση ότι αλλαγη και να γίνει.Τους είπα ευγενικά οτι μάλλον τέτοιο χαρτί δε θα μπορέσει να τους δώσει κανένας.
  12. Γεια σας, θα ήθελα να βγάλω οικοδ. άδεια σε εκτος σχεδίου ( 4 στρ.) και οι ιδιοκτήτες με ρωτάνε αν μέσα στη τετραετία δεν έχουν κάνει καμία οικοδομική εργασία και το καθεστώς των 4 στρεμμάτων αλλάξει για τα εκτός σχεδίου και γινει οχτω,αν θα μπορεσουν να κανουν αναθεώρηση της άδειας τους, όπως και αντίστοιχα αν εχουν κάνει κάποιες εργασίες.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.