Μετάβαση στο περιεχόμενο

technologismiki

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Contact Methods

  • Website
    http://www.technologismiki.com/

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

technologismiki's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

24

Φήμη στην κοινότητα

  1. Η απόφαση για το 2016 συμπληρώθηκε. Ευχαριστούμε πολύ για την υπόδειξη. Ευκαιρία να συμπεριληφθεί και η πλέον πρόσφατη απόφαση για το 2016 :http://www.pesede.gr/el/content/ypomedi-egkyklios-52016-anaprosarmogi-timis-syntelesti-tk-toy-kanonismoy-proektimomenon
  2. Κυκλοφόρησε η βελτιωμένη έκδοση της online νομοθεσίας Νομοσκόπιο v1.88 beta, με περισσότερα από 8000 νομοθετήματα (νόμοι, ΠΔ, ΥΑ, ΚΥΑ, νομολογία, κλπ). Παρουσιάζονται συν τοις άλλοις και ιστορικά νομοθετήματα, κωδικοποιημένα, όπως ο Υγειονομικός Κανονισμός του 1938, το διάταγμα δόμησης εκτός σχεδίου του 1928, την διάταξη αποχέτευσης λυμάτων σε ανοικτά ρέματα του 1961, κ.λπ. Η εγγραφή και η χρήση της υπηρεσίας παρέχονται χωρίς καμία χρέωση. Ευχαριστούμε για τις παρατηρήσεις και για το υλικό που μας αποστέλλετε.
  3. Κυκλοφόρησε η βελτιωμένη έκδοση της online νομοθεσίας Νομοσκόπιο v1.84 beta, με περισσότερα από 7000 νομοθετήματα (νόμοι, ΠΔ, ΥΑ, ΚΥΑ, νομολογία, κλπ). Η εγγραφή και η χρήση της υπηρεσίας παρέχονται χωρίς καμία χρέωση. Για οποιαδήποτε αναφορά προβλήματος ή επισήμανση, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας ηλεκτρονικά μέσα από την ίδια την εφαρμογή. Ευχαριστούμε για τις παρατηρήσεις και για το υλικό που μας αποστέλλετε.
  4. Κυκλοφόρησε η βελτιωμένη έκδοση της online νομοθεσίας Νομοσκόπιο v1.80 beta, με περισσότερα από 6000 νομοθετήματα (νόμοι, ΠΔ, ΥΑ, ΚΥΑ, νομολογία, κλπ). Η εγγραφή και η χρήση της υπηρεσίας παρέχονται χωρίς καμία χρέωση. Για οποιαδήποτε αναφορά προβλήματος ή επισήμανση, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας ηλεκτρονικά μέσα από την ίδια την εφαρμογή.
  5. Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση της βάσης δεδομένων TechnoLogismiki Νόμος, v1.73 beta, με περισσότερες από 55.000 σελίδες νομοθεσίας και νομολογίας (συμπεριλαμβανομένων 760+ νόμων και 2300+ ΠΔ) και νέα ευρετήρια πολεοδομικών σχεδίων, σημειακών τροποποιήσεων, θέσεων στάθμευσης, κλπ ανά Δήμο ή Νομό. Η εγγραφή και η χρήση της υπηρεσίας παρέχονται χωρίς καμία χρέωση. Επειδή η εισαγωγή των νόμων και των ΠΔ έχει πρακτικά ολοκληρωθεί, μπορείτε να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά μαζί μας εάν επιθυμείτε την ενσωμάτωση κάποιου νόμου ή ΠΔ που δεν υπάρχει στη βάση μας.
  6. Καλησπέρα, Ο Κώδικας Βασικής Πολεοδομικής Νομοθεσίας είναι εδώ: https://www.technologismiki.com/nomos/pd_14_7_99.php ενώ όλοι οι ενσωματωμένοι κώδικες εδώ: https://www.technologismiki.com/nomos/p_c.php
  7. Η νέα έκδοση της βάσης δεδομένων TechnoLogismiki Νόμος, v1.66 beta είναι διαθέσιμη, με περισσότερες από 45.000 σελίδες νομοθεσίας (συμπεριλαμβανομένων 720 νόμων και 1900 ΠΔ) και νέα ευρετήρια πολεοδομικών σχεδίων, σημειακών τροποποιήσεων, θέσεων στάθμευσης, κλπ ανά Δήμο ή Νομό. Για παράδειγμα, το ευρετήριο πολεοδομικών σχεδίων - όρων δόμησης, με τα σχέδια των αντίστοιχων ΦΕΚ ενωμένα, βρίσκεται στη θέση: https://www.technologismiki.com/nomos/nomos_poleo.php Και τα θέματά του είναι διατεταγμένα ανά Δήμο και χρονολογική σειρά. Η εγγραφή και η χρήση της υπηρεσίας παρέχονται χωρίς καμία χρέωση.
  8. Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα είναι διαθέσιμη η νέα έκδοση του TechnoLogismiki NOMOS (v1.60 beta). Λόγω των πολλών αλλαγών που περιλαμβάνει, ενδεχομένως μερικές λειτουργίες να μην είναι διαθέσιμες σε όλους τους browsers. Η νέα έκδοση περιλαμβάνει περισσότερες από 36,000 σελίδες νομοθεσίας (680+ νόμους, 1350+ προεδρικά διατάγματα, κλπ) ενώ νέες σελίδες προστίθενται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Σημειώνεται, ότι για απευθείας πρόσβαση στο περιεχόμενο της υπηρεσίας, αρκεί να βάλετε το διακριτικό του νομοθετικού διατάγματος (πχ n για νόμο, pd για προεδρικό διάταγμα, κλπ), ακολουθούμενο από τον αριθμό του, το διψήφιο έτος και τον αριθμό του άρθρου. Για παράδειγμα, το 65ο άρθρο του προεδρικού διατάγματος 696/74 είναι στη θέση: https://www.technologismiki.com/nomos/index.html?pd_696_74_65.php Ενώ το 5ο άρθρο του νόμου 1337/83 βρίσκεται στη θέση: https://www.technologismiki.com/nomos/index.html?n_1337_83_5.php Η ΤεχνοΛογισμική σας εύχεται καλές διακοπές.
  9. Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα είναι διαθέσιμη η νέα έκδοση του TechnoLogismiki NOMOS (v1.45) που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το Νέο Οικοδομικό Κανονισμό και τον ΕΚΩΣ, 80+ νέα προεδρικά διατάγματα συμπεριλαμβανομένου τμήματος του ΚΒΠΝ και πολλές διορθώσεις σύμφωνα με τις παρατηρήσεις των χρηστών που λάβαμε.
  10. Η ΤεχνοΛογισμική προσφέρει ελεύθερη πρόσβαση στην beta έκδοση της online βάσης δεδομένων TechnoLogismiki NOMOS που μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: https://www.technologismiki.com/nomos/ Η βάση δεδομένων περιλαμβάνει μεταξύ άλλων όλες τις ΟΜΟΕ, τους ΓΟΚ (85, 73, 55, 29, 23), τον κτιριοδομικό, τον ΕΑΚ 2000, κλπ ενώ ενημερώνεται διαρκώς με νέο υλικό. Υπάρχει δυνατότητα συνδυαστικής και σύνθετης αναζήτησης, ενώ παραπομπές σε άλλα άρθρα ή άλλη νομοθεσία γίνονται με hyperlinks. Η διακριτοποίηση του υλικού γίνεται ανά είδος (π.χ. νόμος, προεδρικό διάταγμα, κλπ), ανά δεκαετία (π.χ. 2000-2009) και ανά έτος, ενώ εντός του ιδίου έτους, το υλικό κατατάσσεται χρονολογικά. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να μας στείλετε υλικό για δημοσίευση (όπως εγκύκλιοι, υπουργικές αποφάσεις, δικαστικές αποφάσεις και δημόσια έγγραφα) ή να μας υποδείξετε θέματα που δεν έχουν ακόμα εισαχθεί στη βάση μας και θα σας ενδιέφεραν. https://www.technolo...omos_submit.php Ελπίζουμε η υπηρεσία μας αυτή να φανεί χρήσιμη στον τεχνικό κόσμο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.