Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Oper.mech

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Oper.mech's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ήθελα να σε ρωτήσω αν μπορείς να μου πεις για θερμομονωση σε τοίχο 15m2 περιπου βγαζω στη μελετη μου οτι θα αποσβεστει σε 4 μηνες ειναι λογικό αυτο?
  2. Καλησπερα σας ειναι το πρωτο μου Post! με ενδιαφερει πολυ το συγκεκριμενο θεμα και ελπιζω και αλλους συναδελφους.Θα ηθελα παρα πολυ τη γνωμη σας και οτι θελετε να μοιραστειτε.Εγω προσωπικα το εχω ψαξει μεσω την Ευρωπαικης οδηγιας και ξερω οτι υπαρχει και στην Ελλαδα ενας οργασνισμός πιστοποιησης οικολογικης "ταυατοτητας".Ακουσα επισης οτι μπορουν και ιδιωτες καταλληλα καταρτισμενοι να πιστοποιουν ειδικοτερα οικοδομικα υλικα και υλικα εσωτερικου χωρου -κατασκευαστικα- ως οικολογικα.Ισχυει κατι τετοιο; Επισης περα την επισημης σελιδας της ΕΕ που μπορουμε να βρουμε σχετικες πληροφοριες με το θεμα; Θα ηθελα να δω τι εχει γινει μηπως και ασχοληθω σε επιπεδο μεταπτυχιακου για τις εκπομπες τετοιων υλικων και κατα ποσο μπορουν να μετρηθουν και να πιστοποιηθουν ως οικολογικα. Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.