Μετάβαση στο περιεχόμενο

Gregori

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Athina

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Gregori's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αφού δεν σε ενδιαφέρει το κόστος οι επιλογές που έχεις είναι απλές. Χαλκός παντού αρκεί ο μάστορας να είναι προσεχτικός με την τοποθέτηση του. Αν είσαι από αυτούς που δυσπιστούν στην καταλληλότητα της χρήσης χαλκού στο νερό χρήσεως τότε επέλεξε πολυστροματική σωλήνα επώνυμης εταιρίας. Προτάσεις REHAU – UPONOR. Δεύτερη επιλογή στην θέρμανση είναι το πολυαιθυλένιο αλλά να προσέξεις να έχει φράγμα οξυγόνου και σπιράλ προστασίας και din για χρήση σε θέρμανση με θερμαντικά σώματα. Το βασικό προτέρημα στο πολυαιθυλένιο είναι ότι αν τοποθετηθεί σωστά έχει την δυνατότητα να το αλλάξεις.
  2. Φίλε Αλεχ η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από κινητό και δεν είναι πολύ καθαρή… Το πράσινο πανί που βλέπεις έχεις μαγκώσει την φτερωτή .
  3. Για την ιστορία κάπως έτσι καίγονται οι περισσότερες αντλίες. Σημερινό έργο
  4. Γειά σας παιδιά… Πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ. Καιρό τώρα διαβάζω τα πόστ που με ενδιαφέρουν. Ένα από αυτά είναι και αυτό. Δεν είμαι μηχανολόγος παρά υδραυλικός και θα καταθέσω τα λίγα που ξέρω στο ερώτημα του φίλου gnesselt. Φίλε gnesselt νομίζω ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι βάλεις ένα μανόμετρο να δείς την πραγματική πίεση που δίνει η εταιρία υδροδότησης. Μπορεί το πρόβλημα να οφείλετε σε πολύ μικρή διατομή σωλήνων με μεγάλη πτώση πίεσης η ακόμα και σε βούλωμα η κάποια βάνα κλειστεί. Από ότι καταλαβαίνω με αυτά που διαβάζω δεν πρόκειται για κάποιο μικρό μαγαζί αλλά για ένα σχετικά μεγάλο μαγαζί που προφανώς θα έχει και μεγάλη ζήτηση νερού σε ώρα αιχμής. Το πρόβλημα μήπως οφείλετε στον ταυτοχρονισμό με βασικό υπαίτιο το ίδιο το δίκτυο? Επίσης νομίζω ότι απαγορεύετε αλλά και δεν γίνετε να ρουφάς νερό από τον αγωγό του δήμου. Από την άλλη δεν νομίζω ότι θα χρειαστείς αντλία για να γεμίζεις την δεξαμενή… Δεν μπορώ να φανταστώ η πίεση είναι το πεσμένη ώστε το τμήμα μετρητή έως την δεξαμενή κάπου στο ισόγειο δεν έχει την απαραίτητη πίεση για να την γεμίζει. Αν συμβαίνει αυτό τότε όλη η περιοχή γενικά δεν έχει νερό.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.