Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

agelakos

Members
  • Περιεχόμενα

    17
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

agelakos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Για κινητηρα Dahlander 3ΚW/15ΚW output πως υπολογίζουμε την γραμμη με τα 15ΚW??? Επίσης 3KW είναι στη χαμηλή ταχύτητα και 15KW στη υψηλή ταχύτητα???? Έχουμε σύνδεση σε Δ!!! ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
  2. Για κιντηρα Dahlander 3ΚW/15ΚW output πως υπολογίζουμε την γραμμη με τα 15ΚW??? Επίσης 3KW είναι στη χαμηλή ταχύτητα και 15KW στη υψηλή ταχύτητα????
  3. να σε ενοχλήσω ακόμη λίγο έχω και άλλο 1 κινητήρα άσχετο με τον παραπάνω για άλλο λειτουργικό αλλά έχω μονο αυτα τα στοιχεία 0,5 kw, 380V, 50hz μόνο με αυτά μπορω νακάνω υπολογισμούς????
  4. Εκανα ένα αυτοματισμό ανελκυστήρα και έχω τα στοιχεία του κινητηρα να κάνω εκλογή κινητηρα (συνδεσμολογία Dahlander) και επιλογή αγωγών!!!!
  5. Αν γίνεται να με βοηθήσει κάποιος στο παραπάνω θέμα!!!!! Στοιχεία κινητηρα 4ps 1420στρ/min, 380(V), 50Hz
  6. Μια βοήθεια??Που να ψάχνω τώρα!!!Ποια είναι τα πιο ακριβά??? ------- Κια άλλη μια ερώτηση.Ο μάστορας μου θα σηκωθεί 8εκατοστα!Για το λογο ότι έχω μονοκόματεσ σωλήνες χαλκου με μόνωση οι οποίες πιανουν 3εκατοστα, θα ηταν καλύτερα να κάνω μια επιπεδωση στα 3εκατοστα με Perlobeton S, υστερα να απλώσω το ηχομονωτικό μου μάλλον Phonoblock και μετά να στρώσω αλλα 5εκατοστα ,με Perlobeton S???Είναι σωστή η πρακτική αυτή????Να το εφαρμωσω???? --------- καμια βοήθεια????? ---- καμιά βοήθεια για επιπέδωση???
  7. Βασικά είναι εξηλασμένα πολυαιθυλαινια,είναι πιο φθηνα σχετικά όχι το phonoblock αλλα με τεχνικό γραφειο που μίλησα μου είπαν οτι πρέπει να πιασω ενα ειδικο βάρος στα 1000kg/m^2 για να τα χρησιμοποιήσω και οτι με το Perlobeton S δεν θα κάνουν δουλεια και οτι θα κάνουν με γαρμπιλομπετον, ισχύει αυτο?? Και θα χρησιμοποιήσω μάρμαρα και πλακάκι!!!
  8. Θέλω να με βοηθήσετε οσον αφορα για πλωτό δάπεδο με Perlobeton S με ηχομονωτικό υλικό(Dow ethafoam 222-5mm,Fibran Xpe 5mm ή Phonoblock).Και αν είναι αυτά τα υλικά συμβατα με το Perlobeton S ή μόνο με το γαρμπιλομπετόν?? Καμιά βοήθεια????
  9. Οσο αφορά εμένα αρχικά ήταν ιο κατεβασιές απο την σκεπή απο τις οποίες το νερο κατέληγε στο έδαφος και όχι σε φρεάτια.Εκείνη την περίοδο είχα προβλημα με νερά!Τώρα απλα εχει το φρεάτιο που μου άφησε ο μηχανικός μου μεσα στο υπόγειο έχει γύρω στους 40 πόντους νερο.Το υπόλοιπο έχει στεγνώσει!!!Ηδη έχω κάνει φρεάτια και μεχρι στιγμης δεν έχω πρόβλημα με νερο.Οτιδήποτε θέλω να το κάνω προληπτικά!!!
  10. Κ. Ροδόπουλε σκεφτομαι να σταγανοποιησω το υπογειο μου λογο των πολλων βροχών,γέμισε με 25 ποντους!Ακόμη δεν εχω ριξει γκρο μπετόν.Με τι υλικό να το περάσω ωστε να μην εχω στο μελλον πρόβλημα??? 1)θέλω να ριξω στεγανωτικό 2)Μετα γκρο μπετο 3)Πλακάκι
  11. Οκ αλλα και με οτι αφορά ηχομονωτικο πριν την διαστρωση με γκρο μπετον η περλίτη???
  12. Ο μηχανικος μου με πρότεινε perlobeton s και ηχομονωτικό υλικό αλλα οσον αφορα το δεύτερο και επειδη είνε μικρη η αγορα στη πόλη που ζω δεν γνωρίζει αρκετα!!!Μήπως γνωρίζετε καποια ηχομονωτικα υλικα??
  13. Αν γίνεται να ξέρω και για τισ δυο περιπτώσεις και γαι μάρμαρο και για πλακάκι!!Οι σωληνώσεις για θέρμανση είναι μονοκόμματος χαλκός με μόνωση και για ύδρευση τουμποραμα.
  14. Αυτά πως μεταφράζονται πιο απλα κ.Ροδοπουλε?Καθώς και για τοποθέτηση πλακάκι ή μάρμαρο τελικα τι να κάνω γκρο μπετον με κάποιο ηχομονωτικό,περλομετον s,η περλομετον s με ηχομονωτικό υλικό???Και αν γίνεται να μου προτείνετe kαι κάποιο ηχομονωτικό υλικό το οποίο να μην περιέχει τοξικές ουσίες και να μην έχει πρόβλημα ερπυσμού καθώς και να έχει πολυ καλό αποτέλεσμα στην ηχομόνωση!!!!!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.