Μετάβαση στο περιεχόμενο

stefanoui

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

stefanoui's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπερα συναδελφοι, θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις σχετικα με την μεταγωγη δεδομενων απο ενα φωτοβολταικο παρκο. Επειδη δεν υπαρχει adsl δικτυο η μοναδικη λυση ειναι fax modem και 3g. Οι αποριες μου ειναι εξης: 1. Εχετε καποιο εικονα για τι ογκο δεδομενων μιλαμε ανα μηνα? Γιατι οι χρεωσεις δεδομενων ειναι αρκετα διαφορετικες οσο αυξανεται το προγραμμα 3g και μπορω να παω στην πιο οικονομικη λυση του φαξ. Η SMA μου ειπε για λιγοτερο απο ενα GB σημειωνω. 2. Γενικα οσοι εχετε δουλεψει 3g ιντερνετ ειναι σταθερο η πεφτει συνεχεια? 3. Ενα laptop βγαζει τη δουλεια η εκτιματε οτι θα ζοριζεται να ειναι μερα νυχτα αναμμενο και πρεπει να προχωρησω σε σταθερο? Ευχαριστω εκ των προτερων.
  2. το PVsyst το οποίο εχω δουλέψει είναι εξαιρτικό πρόγραμμα και απόλυτα παραμετροποιήσιμο.
  3. Καλησπέρα συνάδελφοι και μη, θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με βάσεις φωτοβολταϊκών: 1. Έχει κάποιος άποψη σχετικά με το τι υλικό είναι προτιμότερο για τη βάση ενός πάρκου 100 kW: θερμογαλβανισμένος χάλυβας η αλουμίνιο? Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Σημειώνω ο,τι η εγκατάσταση βρίσκεται σε νησί και είναι 3 χλμ μακριά από θάλασσα. 2. Γενικά υπάρχουν βάσεις επώνυμων εταιριών και βάσεις που κατασκευάζονται από ελληνικές εταιρίες. Προφανώς οι πρώτες είναι ακριβότερες. Θεωρείτε ο,τι υπάρχει ουσιαστική διαφορά στην ποιότητα? ευχαριστώ,
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.