Jump to content

antnatal

Core Members
 • Content Count

  511
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

42 Καλή

1 Follower

About antnatal

 • Rank
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Δεν απαντώ
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 500 τμ περίπου. εσύ υποστηρίζεις ότι πρέπει να γίνει διαχωρισμός προστιμου στα πρώτα 250τ με συντελεστή 50 % και στα επόμενα 250τμ με 30%...??? σύμφωνα με τη φώτο που ανέβασα το σύστημα υπολόγισε με 30% τα συνολικά 500τμ.
 2. με έκπληξη είδα ότι ενώ έκανα εισαγωγή ένα Α ποσό το σύστημα μου έκανε αυτόματα εκκαθάριση και μου αφαίρεσε δικό του ποσό όπως φαίνεται και στη φώτο. ερώτηση : Μηχανικός μου ανέφερε ότι η έκπτωση υπολογίζεται πχ σε 350τμ αυθαιρεσίας στα πρώτα 250τμ με 50% και στα υπόλοιπα 100 τμ με 30%. (άρθρο 102, παρ. 6) μέχρι σήμερα εγώ ήξερα ότι υπολογίζονται και τα 350τμ με 30%. κάποια άποψη;;;
 3. μήπως σου είπες ο ιδιοκτήτης να αντικαταστήσει το υπόστεγο και την "νομιμοποίηση" του με βεράντα (επέκταση εξώστη) και να γίνει η κατασκευή του χωρίς οικ. αδ.??? η καθημερινή μου τριβή με τους ιδιοκτήτες αυτό με προδιαθέτει.
 4. άρθρο 15 παρ. 5 : Το κτίριο (πλην εξωστών και κινητών προστεγασμάτων) που μπορεί να κατασκευαστεί στο οικόπεδο οφείλει να εγγράφεται στο ιδεατό στερεό αυτό σημαίνει ότι εξώστες μπορούν να εξέχουν από το ιδεατό στερεό? (λαμβάνοντας υπ' οψιν τις υπόλοιπους περιορισμούς πχ. 1/10Δ εντός ΡΓ. .....κτλ.)
 5. Σε ισόγειο επιφάνειας 60 τμ ύψους 5,50 μέτρων κατασκευάστηκε μεσοπάτωμα σε όλη την επιφάνεια του ισογείου. Έχει τακτοποιηθεί με το Ν 3843/2010 επιφάνεια 35τμ (δεν ξέρω γιατί δεν μπήκε όλο, μάλλον λόγω του περιορισμού <50%) Τώρα, με τον 4495 μπορώ να το βάλω ολόκληρο με συντελεστή 0,3; (είναι ανεξάρτητη ιδιοκτησία με είσοδο από το κεντρικό κλιμ/σιο)
 6. καιρό? πόσο καιρό? έλεος...... μήπως φταίει ο acrobat reader? στο ίδιο πρόγραμμα προσπαθούσες??? Σημ. Οκ μετά από επικοινωνία με το TEE.... e-adeies (πολύ εξυπηρετικοί και γρήγοροι) μου είπαν να κάνω uncrop το pdf και ως δια μαγείας εμφανίστηκαν οι υπογραφές εκεί κάπου στην άκρη.
 7. έχω εκδόσει άδεια για νεα ισόγεια. εκδόθηκε η αδεια. η τράπεζα μου ζητάει σχέδια της άδειας, κάνω download τα σχέδια από το σύστημα αλλά πάνω στα σχέδια δεν γράφει ούτε αριθμό αδείας, ούτε ηλεκτρονικό κωδικό.(μόνο το λογότυπο του ΥΠΕΚΑ στη μέση του σχεδίου). κάνω κάτι λάθος???
 8. το προγραμμάτισες? γενικά είναι εφικτό να κάνεις τη δουλειά σου, μόνος σου χωρίς τη "βοήθεια" εταιρείας...???
 9. μπορεί να πληρώσει όσες δόσεις θέλει πριν την ημερομηνία καταβολής. Προσοχή όμως, στο ταμείο θα γίνει η διαδικασία 3 φορές δηλαδή τρεις αποδείξεις των 50€ και ΟΧΙ μια των 150€, έτσι ώστε να το δεχτεί το σύστημα. (να δείτε χαρά μια φορά ο ταμίας που του πήγε ένας δικός μου να πληρώσει καμιά 20αριά δόσεις)
 10. ναι. το έχω διαβάσει αυτό. απλά εγώ θέλω να το μετατρέψω από δόσεις σε εφάπαξ πληρωμή. θα το δω στη πράξη. αν γίνεται πρώτα πρώτα και αν πάρει την έκπτωση κατά δεύτερο.
 11. σε περίπτωση δήλωσης που έχει γίνει το 4/18 σε κατάσταση προκαταβολή 30% τώρα θέλει να πληρώσει εφάπαξ. λογικά θα μπορεί να βγάλει μια εντολή πληρωμής αλλά ΔΕΝ θα πάρει την έκπτωση του 20%. επιβεβαίωση???
 12. και εμένα με έπιασε καρδιακό αφού πήγα να κάνω υπαγωγή, αλλά δεν ξέρω πως, αφού προσπάθησα να προχωρήσω σε υπαγωγή, ακύρωσα, βγήκα από το σύστημα ξαναμπήκα μετά παό ώρα και ως δια μαγείας είχε πάρει το -20%.
 13. και σε εμένα τα ίδια. ΕΥΚΑΙΡΙΑ μια που έπεσε το σύστημα του ΤΕΕ να δώσει ΠΑΡΑΤΑΣΗ το υπουργείο......(να δείτε που έτσι θα το πλασάρουν).
 14. υπάρχει κάπου ένα υπόδειγμα στατικής επάρκειας (τουλάχιστον ως προς τις εκθέσεις)???
 15. NAI. ακόμη ξαναορίζεις το τρόπο πληρωμής (ο οποίος μπορει να είναι διαφορετικός από το 4178)
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.