Μετάβαση στο περιεχόμενο

epapaio

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Αθήνα

epapaio's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα AlexisPap! Όλα καλά? Πως πάνε οι δουλειές? Εμείς αγωνιζόμαστε να πάρουμε έργο, αλλά δίνουν κάτι 67% και έχουμε σαστίσει. Παρακαλώ συνάδελφοι καλό θα είναι για δημοσιεύσεις εκτός θέματος να επικοινωνείται με προσωπικά μηνύματα η άλλο τρόπο
  2. Καλέ συνάδελφε ευχαριστώ. Θα το κοιτάξω και αυτό που μου προτείνεις, γιατί πιάστηκα αδιάβαστη και αυτό με "χάλασε" πολύ. Θέλω και γω να προσθέσω ένα "συν" στο Φόρουμ. Έχω μεγάλη εμπειρία από Δημόσια Έργα. Μπορώ να βοηθήσω άν κάποιος κάτι χρειαστεί. Καλημέρα σε όλους και καλή δουλειά!
  3. AlexisPap, καλησπέρα! Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Έβγαλα άκρη τελικά. Ακόμη και όταν δεν υπάρχει μηκοτομική κλίση, είναι απαραίτητος ένας αεροεξαγωγός κάθε πεντακόσια μέτρα μήκους. Επίσης η δοκιμή του δικτύου δέον να γίνεται το πολύ σε 500 μ. μήκους, άν και το βέλτιστο είναι να δοκιμάζεις κάθε 100 μ. Η αποκάλυψη του προβλήματος ξεκίνησε όταν πήγαμε να "πρεσσάρουμε" για δοκιμή ένα τμήμα 2 χιλ. περίπου και η πίεση δεν ανέβαινε με τίποτα! Επί μία εβδομάδα δούλευαν ο αντλίες και η πίεση κυμαίνονταν στα 4 (+- κάτι) bar. Αρχίσαμε να ψαχνόμαστε και προέκυψε ...αφαίρεση τριών αεροεξαγωγών από τους 4 που προέβλεπε η μελέτη στο εν λόγω τμήμα (χάριν οικονομίας ...λόγω οικονομικής κρίσης) και δοκιμή μία αντί για τέσσερις, για οικονομία χρόνου αυτή τη φορά. Βρήκα και τα συγγράμματα που μου είπες και όλα υπό έλεγχο. Σ' ευχαριστώ. epapaio.smile:
  4. Ευχαριστώ AlexisPap. Όμως τι καθορίζει τα σημεία τοποθέτησης αεροεξαγωγών και ποια παραλείπονται ως μη απαραίτητα. Μπορείς να μου συστήσεις ένα βιβλίο; Βρήκα κάτι βιβλία Υδραυλικής που δεν αναφέρονται όμως στο θέμα.
  5. Σας στέλνω θερμούς χαιρετισμούς και δεν κρύβω τη χαρά μου που έγινα δεκτή στο Φόρουμ. Το είχα ανακαλύψει καιρό πριν αλλά νόμιζα πως αφορά μόνο Μηχανικούς Π.Ε. Χρειάζομαι βοήθεια κάποιες φορές και δεν ξέρω που να την βρω. Θα ήθελα μια κατεύθυνση για να βρω ποιες οι παράμετροι που υπαγορεύουν την τοποθέτηση αεροεξαγωγών σε ένα εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης, εκτός από τα ψηλά σημεία καμπής που δείχνει η μηκοτομή του δικτύου.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.