Μετάβαση στο περιεχόμενο

bassistas

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

bassistas's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ακριβως, το εχει μετρησει καποιος και εχω στην διαθεση μου τις συντεταγμενες, δεν ειναι μετρημενο μπακαλιστικα μεσω google earth. Το μονο που θελω εγω ειναι να βρω στην πραξη αυτα τα σημεια. Τοσο δυσκολο ειναι να το κανω μονος μου?
  2. καταρχήν να ζητήσω συγνώμη, διοτι μαλλον εγω δεν σας εδωσα να καταλαβετε ακριβώς περι τίνος πρόκειται. Δεν ειναι για δουλεια δικια μου που θα πληρωθω, δεν ειναι για τη μελετη καπου σπιτιου, αλλιως θα καλουσα καποιον τοπογραφο να το αναλάβει.Απλως θελω να εντοπίσω που βρισκονται 4 σημεια για τα οποια εχω συντεταγμένες, και ειναι εξυπηρετηση για εναν φιλο αυτο που κανω. Κάτι το οποιο γίνεται τόσο απλα σε ενα smartphone βαζοντας τις συντεταγμένες στην εφαρμογη google maps του κινητού μου και εχοντας ανοιχτο το gps του προχωραω μεχρι να ταυτιστουν τα δυο σημεια (θέσης στιγματος gps και σημειο απο τις συντεταγμενες). Το θεμα ειναι οτι τα κινητα εχουν πολυ σφαλμα, πανω απο 5 μετρα και δεν μου κανει. Θελω λοιπον να κανω κατι αντίστοιχο και με αυτο το μηχανημα που θα δανειστώ. Δεν ξερω ποσο πιο απλα θα μπορουσα να το πω. Γινεται να του ζητησω να εισαγει αυτος για μενα τις συντεταγμενες στο μηχανημα και απλα να το παρω εγω μαζί μου, να το ανοιξω και να με οδηγήσει ακριβως στα σημεία?
  3. ναι ακριβώς, μου τις εχουν δωσει απο google earth τις συντεταγμένες, ειναι οι πραγματικές του οικοπεδου. Το θέμα ειναι να παω εγω στο οικόπεδο και να βρω με ακρίβεια αυτα τα σημεία. Το μηχανιμα θα το χρησιμοποιησω μόνο για αυτη τη λειτουργεία. τιποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Απλως θελω να ξερω αν μπορώ με αυτό το μηχανημα να κανω την δουλειά αυτή, δεδομένου ότι είμαι και ασχετος με αυτά. Θα ζήτήσω φυσικά καποιες εξηγήσεις και απο αυτον που θα το δανειστώ. Αλλα θελω να μου πείτε ειναι εφικτο να βαλω αυτες τις συντεταγμενες μεσα στο μηχανημα και να με οδηγήσει να το βρώ τα σημεια?
  4. Kαλησπέρα σε όλους, ειμαι αρχιτεκτων μηχανικός και θα δανειστώ ενα GPS το Geomax zenith 20 για να βρω τα ορια ενος οικοπεδου εχοντας στη διαθεση μου ομως μόνο τις συντεταγμενες του οικοπεδου σε wgs84 ( DD MM SSS). Επειδή ειμαι ασχετος , ξερει καποιος να μου πει αν γινεται στο μηχανημα αυτο να εισαγω τις συντεταγμενες με την μορφη που ανεφερα και να με οδηγησει το μηχανημα να μαρκαρω ακριβως τα σημεια που θελω στο οικοπεδο? ωστε να μπορεσει να τοποθετηθει και ακριβως η περιφραξη! απο οσο ειδα το συγκεκριμενο gps εχει ακριβεια 5mm!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.