Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Μαριάννα Σ

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Μαριάννα Σ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδελφοι καλημέρα. Είμαι συγκοινωνιολόγος μηχανικός και είχα πρόσφατα πρόταση για την εκπόνηση κυκλοφοριακής μελέτης προσωρινής ρύθμισης της κυκλοφορίας λόγω κατασκευής έργου δικτύου ηλεκτρονικών υπηρεσιών. Ο πελάτης μου είναι η κατασκευαστική εταιρεία που πρόκειται να υλοποιήσει το έργο, για χάρη κάποιας εταιρείας κινητής τηλεφωνίας (πάροχος). Δεν μου έχει ζητηθεί στο παρελθόν κάποια αντίστοιχη μελέτη, δεδομένου πως πρόσφατα κρίθηκε ως προϋπόθεση κατασκευής τέτοιου έργου βάσει του Ν.4463 30/3/17. Αναζητώ κάποια πρότυπη μελέτη ως οδηγό, εάν υπάρχει. Έστω και κάποια μελέτη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, εργοταξιακής σήμανσης - ασφάλισης για την εκτέλεση έργων, γενικότερα. Τέλος, πού θα μπορούσε να κυμανθεί η αμοιβή για μια τέτοια μελέτη; Θα με βοηθούσε πολύ οποιαδήποτε ενημέρωση ή συμβουλή σας, δεδομένου πως έως τώρα εκπονούσα μόνο μελέτες οδοποιίας. Σας ευχαριστώ, εκ των προτέρων.
  2. Βάσει των ΟΜΟΕ η κατηγορία ΑΙΙ χαρακτηρίζεται ως οδός μεταξύ νομών / επαρχιών. Στην περίπτωση τη δική μου [οδός που συνδέει εθνικό οδικό άξονα (Ε.Ο. Πατρών – Πύργου) με αεροδρόμιο (κάτι που παρέληψα να αναφέρω στο ερώτημά μου)], νομίζω πως ανταποκρίνεται περισσότερο η κατηγορία ΑΙΙΙ. Επιπρόσθετα, το μήκος της οδού είναι μικρό, μόλις 1.500μ και καταλήγει στην είσοδο του αεροδρομίου (δηλαδή μιλάμε για έναν οδικό άξονα που εξυπηρετεί μόνο τις ανάγκες μετακίνησεις από και προς το αεροδρόμιο). Αν πιστεύετε πως μπορεί νά ανήκει σε κάποια άλλη κατηγορία πέραν της ΑΙΙΙ, σας παρακαλώ να με ενημερώσετε. Ευχαριστώ πολύ, έτσι κι αλλιώς, για την άμεση ανταπόκρισή σας.
  3. Καλημέρα! Γνωρίζει να μου πει κάποιος, η κατηγορία "δευτερεύον εθνικό οδικό δίκτυο" σε ποια κατηγορία αντιστοιχεί σύμφωνα με τις Ο.Μ.Ο.Ε.; (π.χ. ΑΙΙ, ΑΙΙΙ κλπ). Μου έχει ανατεθεί ένας δρόμος που σύμφωνα με την επιβλέπουσα αρχή ανήκει στο δευτερεύον εθνικό οδικό δίκτυο και αναζητώ βάσει των Ο.Μ.Ο.Ε. αντίστοιχη τυπική διατομή. Αν υπάρχει κάποιος πίνακας που να αντιστοιχεί αυτές τις κατηγορίες οδών θα ήταν ό,τι καλύτερο. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.