Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

tppe67

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

tppe67's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδελφοι καλησπέρα και ευχαριστώ για την βοήθεια Την παραπάνω εγκύκλιο όπως και σημαντικό αριθμό άλλων εγγράφων που αναφέρονται σε ΄΄γήπεδα΄΄τα έχω μελετήσει αλλά όπως ανέφερα και παραπάνω χρειάζομαι κάτι που να το αναφέρει ρητά γιατί δεν υπάρχει διάθεση συνεργασίας από την αντίθετη πλευρά . Οπότε έχοντας πάρει και την προφορική απάντηση από το αρμόδιο τμήμα του ΤΕΕ και της ΔΥΠΕΧΩ ( που συμφωνούν με την άποψη του ΘΕΟΧΑΡΗΣ ) θα καταφύγω στη έσχατη λύση της υποβολής ερωτήματος και μόλις έχω την απάντηση εγγράφως θα την καταθέσω εδώ για να διευκολυνθεί όποιος συνάδελφος αντιμετωπίσει παρόμοια κατάσταση στο μέλλον.
  2. Καλημέρα συνέδελφοι Ζητώ την βοήθειά σας στο παρακάτω θέμα . Ενώνουμε δύο οικόπεδα άρτια και ικοδομήσιμα κατά παρέκλιση ( και τα δύο ), Το οικόπεδο που προκύπτει είναι άρτιο και οικοδομήσιμο εάν παρά την συνένωση δεν πληρεί τα όρια αρτιότητας που ισχύουν σήμερα ? Έχω διαβάσει σχετικά θέματα και συμπεραίνω ότι θα είναι άρτιο αλλά δεν βρήκα κάποια συγκεκριμένη νομοθεσία που να το αναφέρει ρητά ώστε να μπορέσω να το αποδείξω στην Πολεοδομία η οποία ισχυρίζεται το αντίθετο γιατί θεωρεί ότι λαμβάνεται σαν χρόνος δημιουργίας του οικοπέδου η σημερινή οπότε δεν πληρούνται και οι όροι για χορήγηση αρτιότητας . Ευχαριστώ εκ των προτέρων επαναλαμβάνοντας ότι χρειάζομαι συγκεκριμένο έγραφο εγκύκλιο κλπ που να το αποδυκνείει .
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.