Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

talita

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by talita

  1. Καλησπέρα σας, Θα ήθελα παρακαλώ να με πληροφορήσετε, εάν γνωρίζετε για τα εξής: α. Εάν υπάρχει νομοθεσία που καθορίζει το επίδομα "εκτός έδρας" για μισθωτό μηχανικό ο οποίος αμοίβεται με αποδοχές πολύ υψηλότερες του βασικού μισθού. β. Εάν για το διάστημα της απουσίας του "εκτός έδρας" π.χ. 3-4 εβδομάδες μπορεί να ζητήσει ρεπό για τις κυριακές που έχει εργασθεί. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.
  2. καλημέρα σας, Σας ευχαριστώ που απαντήσατε στα ερωτήματα που έθεσα. Οντως, είμαι υπεύθυνη προσωπικού με μικρή εμπειρία και ποτέ δεν έτυχε μέχρι τώρα η εταιρεία να απασχολήσει μηχανικούς. Από τη Διεύθυνση με ρώτησαν για δύο περιπτώσεις προσλήψεων ατόμων που έχουν πτυχία μηχανικού (ηλεκτρολόγου μηχανικού και μηχανικού Η/Υ). Θεώρησα λοιπόν ότι θα μπορούσατε να με βοηθήσετε. Ευχαριστώ και πάλι.
  3. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις.!!! Οι ίδιοι μισθοί ισχύουν και για τους μηχανικούς Η/Υ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
  4. Καλησπέρα σας, Είμαι υπεύθυνη προσωπικού σε μια εταιρεία και ενδιαφέρομαι να μάθω τον κατώτατο μισθό για εργαζόμενο που πρόκειται να απασχοληθεί σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών και κατέχει πτυχίου ηλεκτρολόγου μηχανικού (ΑΕΙ), είναι νέος ασφαλισμένος κάτω 5ετίας στο ΤΣΜΕΔΕ, χωρίς προυπηρεσία, άγαμος και με μεταπτυχιακό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια ... αλλά είμαι νέα στον κλάδο και δεν ξέρω που να ψάξω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.