Μετάβαση στο περιεχόμενο

nefeli.k

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

nefeli.k's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους sotiris_an το link του ΤΕΕ που παραθέτεις ήταν ότι ακριβώς έψαχνα! Ευχαριστώ πολύ !
  2. Γίνεται να τοποθετηθεί πισίνα στην πρασιά οικοπέδου? Υπάρχει κάποιο κομμάτι του ΓΟΚ με κανονισμούς ή περιορισμούς ως προς τις πισίνες? Ευχαριστώ {08-06-2008, 14:58} κανείς? βρίκα αυτό το post http://experts.pathfinder.gr/index.php?view=12&question_id=50539&topic=471 αλλά και πάλι δεν είναι ξεκάθαρο για μένα. Στην πρασιά βάση νόμου επιτρέπονται μόνο δεξαμενές βάθους 1μ. Τι γνώμη έχετε?
  3. Θα ήθελα λίγη "διαφώτηση" αν κάποιος γνωρίζει κάτι επί του θέματος. Άκουσα πως αν μια οικοδομική άδεια εκδοθεί απο κατασκευαστική εταιρεία ή από μηχανικό που την εκπροσωπεί πως είναι δυνατό να απαλλαχθεί από αμοιβές , ΦΕΜ κλπ Ισχύει κάτι τέτοιο? Αν ναι, ποιος υπογράφει τις μελέτες? μηχανικός - εκπρόσωπος ή μπορει να γίνει και με την επωνυμία της εταιρείας (ΑΕ για παραδειγμα)? Θα εκτιμούσα αν κάποιος γνωρίζει κάτι πάνω σε αυτό και ζητώ συγγνωμη αν έχω παρερμηνεύσει κατι και ακούγεται περίεργη η ερωτηση. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.