Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

elpap

Members
  • Περιεχόμενα

    16
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by elpap

  1. Για την ακρίβεια μου λένε αν τους πω βάση ποιου νόμου δεν είμαι υποχρεωμένη να είμαι εγγεγραμμένη σε κάποιο επιμελητήριο θα το δεχτούν.. Γνωρίζει κάποιος μήπως?
  2. Καλησπερα εκανα υπευθυνη δηλωση οτι δεν ειμαι υποχρεωμενη να ειμαι εγεγγραμενη σε καποιο επιμελητηριο και μου ζητησαν αυτο Δεν υπάρχει εγγραφή σε κάποιο Φορέα, π.χ. την ΕΕΤΕΜ; Να αιτιολογηθεί, βάσει ποιάς επίσημ εγκυκλίου / διάταξης υπάρχει ( αν υπάρχει ) απαλλαγή από Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος Ξερετε τι εννοουν ακριβως? Να πληρωσω στην εετεμ για ολα αυτα τα χρονια να τους παω το χαρτι αυτο; αφου εγω δεν εγραψα οτι εχω απαλλαγη απο αδεια ασκησεως επαγγελματος ..γιατι με ρωτανε βαση ποιας εγκυκλιου αλλα εγω την υπεύθυνη δηλωση που εκανα ηταν οτι δεν ειμαι υποχρεωμενη να ειμαι εγγεγραμενη σε καποιο επιμελητηριο λογω πτυχιου..
  3. Σε ευχαριστώ πολύ αυτό θα κάνω και πιστεύω να το δεχτούν
  4. Καλησπερα.. Ειμαι αποφοιτη ανακαινισης και αποκαταστασης κτιριων Τ.Ε. Μπηκα σε προγραμμα ΕΣΠΑ το 2018 κι ανοιξα δικο μου γράφειο..εκανα κανονικα εναρξη στην εφορεία δε μου ζητησαν χαρτι απο την Εετεμ.. Η αληθεια ειναι οτι μολις αποφοιτησα απο το Τει το 2007 ειχα γραφτει στην Εετεμ αλλα σταματησα να πληρωνω απο το 2013 γιατι δε μου χρειαζόταν πουθενα. Ομως τωρα για την αιτηση πληρωμης απο το ΕΣΠΑ μου ζητησαν αντγραφο εγγραφης στο αρμοδιο επιμελητηριο σε ισχυ κι εχω απορια..εννοουν την Εετεμ γιατι δεν θεωρειται Επιμελητήριο απ οτι εχω καταλαβει.. Ρωταω να πληρωσω στην Εετεμ τα χρωστουμενα για να παρω το χαρτι η δε θα θελουν αυτο? Μηπως εννοουν το ΤΕΕ και πρεπει να γραφτω εκει? γνωριζει καποιος μηπως ? Αν ειχε παρομοια εμπειρια?
  5. Καλησπερα.. Ειμαι αποφοιτη ανακαινισης και αποκαταστασης κτιριων Τ.Ε. Μπηκα σε προγραμμα ΕΣΠΑ το 2018 κι ανοιξα δικο μου γράφειο..εκανα κανονικα εναρξη στην εφορεία δε μου ζητησαν χαρτι απο την Εετεμ.. Η αληθεια ειναι οτι μολις αποφοιτησα απο το Τει το 2007 ειχα γραφτει στην Εετεμ αλλα σταματησα να πληρωνω απο το 2013 γιατι δε μου χρειαζόταν πουθενα. Ομως τωρα για την αιτηση πληρωμης απο το ΕΣΠΑ μου ζητησαν αντγραφο εγγραφης στο αρμοδιο επιμελητηριο σε ισχυ κι εχω απορια..εννοουν την Εετεμ γιατι δεν θεωρειται Επιμελητήριο απ οτι εχω καταλαβει.. Ρωταω να πληρωσω στην Εετεμ τα χρωστουμενα για να παρω το χαρτι η δε θα θελουν αυτο? Μηπως εννοουν το ΤΕΕ και πρεπει να γραφτω εκει? γνωριζει καποιος μηπως ? Αν ειχε παρομοια εμπειρια?
  6. Καλησπέρα μια ερώτηση θέλω να κάνω.. Έχω εκδώσει άδεια μικρής κλίμακας για εργασίες επισκευών αντικατάστασης κιγκλιδωμάτων με ικριώματα περίπτωση ιβ σε διώροφη οικοδομή .. Ενώ άρχισαν οι εργασίες ο ιδιοκτήτης θέλει να φτιάξει επιπλέον τα στηθαία των εξωστών στο ημιτελές διαμέρισμα του πρώτου. Μπορούν να γίνουν οι εργασίες αυτές οι επιπλέον με την ήδη εκδοθείσα άδεια ή χρειάζεται αναθεώρηση ή οτιδήποτε άλλο?
  7. Μια αίτηση είχα τι να πω..δεν υπάρχει αυτό.. Κοροϊδία σκέτη..Πόσο πιο γρήγορα να συμπλήρωνα δεν γινόταν και να ήθελα..μόνο αν δεν μου είχε κολλήσει στο ΠΕΑ ίσως αλλά κι εκεί δεν περίμενα πολύ..ξεσυνδέθηκα κι επανασυνδέθηκα κατευθείαν.Στο ιστορικό γράφει ότι έγινε καταχώρηση αίτησης στο 10:15:21 Συνάδελφος γράφει στο σύστημα καταχώρηση αίτησης στο 10 :12 και της έβγαλε εξάντληση πόρων..δε τη δέχτηκε
  8. Παιδιά στην Κρήτη σε μένα κόλλησε στο ΠΕΑ λίγη ώρα .. Βγήκα ξαναμπήκα μου δέχτηκε το ΠΕΑ έκανα υποβολή αίτησης 10:17 και μου πετάει εξαντλήθηκαν οι πόροι..
  9. Μηπως γνωριζετε τι ωρα ανοιγει το συστημα αυριο για την Περιφερεια Κρητης γιατι δεν βρισκω κατι..Δεκα οπως και στις αλλες?
  10. elpap

    AutoCad - 10. Bugs

    Ευχαριστώ πολύ ... Όντως εφτιαξε..😀
  11. elpap

    AutoCad - 10. Bugs

    Καλησπέρα! Θέλω να εισάγω jpeg ή Pdf και ενώ κάνω attach δεν ανταποκρίνεται να μου ανοίξει εικονίδιο να επιλέξω ποιο pdf θέλω να βάλω. συγκεκριμένα μου βγάζει : attach path to file to attach: Παρατήρησα και στο save as το ίδιο κάνει αντί να ανοίξει να επιλέξω που θα το σώσω μου βγάζει να πληκτρολογήσω τη διαδρομή.. είναι σαν απενεργοποιήθηκε κάπως να μου ανοίγει τα εικονίδια ..δεν ξέρω..μπορεί κάποιος να με βοηθήσει !!!!
  12. Καλημέρα θα ήθελα μια βοήθεια αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει..Σε κοινό οικόπεδο έχω δύο αδέρφια που έχουν κάνει από ένα διώροφο κτίσμα ο καθένας με κοινό κλιμ/σιο αλλά διαφορετικούς λέβητες..θέλει ο ένας να μπει στο εξοικονομώ.. Σαν τι βάζω αυτή τη περίπτωση σαν μονοκατοικία ή σαν διαμέρισμα ως μέρος πολυκατοικίας??
  13. Καλημέρα μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω.. Σαν σύμβουλος έργου για να επιλεχθώ δεν έχω καταλάβει πως γίνεται η εξουσιοδότηση..Μόλις ανοίξει το πρόγραμμα πως ακολουθείται η διαδικασία? Πρέπει να έχω κάνει εξουσιοδότηση με τον ενδιαφερόμενο?Πρέπει να με δηλώσει μόνο ηλεκτρονικά?
  14. Απ' ότι βλέπω το πρόβλημα είναι πως θα τα πληρώσουμε μόνο ? Όχι πως θα τα ακυρώσουμε και πως θα διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας..Πλέων δεν αντιδράμε σε τίποτα..Μπράβο μας..Εκτός αν εγώ ζω σε άλλη πραγματικότητα που είναι ότι κάθε μήνα πρέπει να βγάζω τουλάχιστον 700 ευρώ΄για να καλύπτω τα έξοδα μου του γραφείου και λίγα λέω και μετά πρέπει να βγάλω και κάτι για να επιβιώσω....... Μόνο εμένα μου φαντάζει μάλλον μακρινό σενάριο αυτό μάλλον.. Λυπάμαι πολύ που απλά κοιτάμε ότι μας έρχεται..
  15. Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε τη γνώμη σας καθώς δουλεύω και θέλω να κάνω την αίτηση-λήγουν σήμερα - για το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό το πρώτο έτος να δηλώσω δυο Θ.Ε ή τρεις όπως λέει στο πρόγραμμα σπουδών για να τελειώσω στα δύο χρόνια?Είναι πολλές τρεις αν έχεις και άλλες υποχρεώσεις?..το δεύτερο χρόνο θα προλάβω με δύο Θ.Ε. και διπλωματική? ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ??
  16. Καλημερα ειμαι μηχανικος Τ.Ε.πηγα στην εφορια για να ρωτησω τι χαρτια χρειαζονται για εναρξη και δεν θελουν χαρτι επιμελητηριου-ΕΕΤΕΜ ..εχουν οντως αλλαξει και δε ζητανε τωρα;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.