Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Αγγελώνια

Members
  • Περιεχόμενα

    19
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Αγγελώνια's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημερα συνάδελφοι, γνωρίζει κάποιος το σύνολο των αδειών (υγειονομικού, ηχομόνωσης?...) που απαιτούνται για αδεια λειτουργίας pet shop? αν μπορούσατε να με παραπέμψετε σε σε κάποιο ΦΕΚ -οδηγία θα σας ήμουν υπόχρεη. Απ οσο εχω δει υπευθύνος για την έκδοση είναι οι κατατοπους ΟΤΑ, σωστά? ευχαριστω
  2. ολα καλα αλλα δεν καταλαβαινω γιατι στην πρωτη περιπτωση πας με αναλυτικο? θα μπορουσες τα 20μ2 να τα πας με ΥΔ + αλλαγη χρησης μια αλλα σκέψη ειναι για την δικια σου περιπτωση 1) 50,00μ2 με αλλαγη χρησης 2) 20,00μ2 ΥΔ ΚΧ + ΥΚ 3) Για οσα τ.μ. ειναι εντος Δ, με παραβαση Δ
  3. η καινούργια θέση του κτιρίου παραβιάζει την πλάγια απόσταση γιατί θα έπρεπε να κολλάει η να απέχει από τα όρια 2,50μ. στην πράξη απέχει 0,80μ από τα αριστερά Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια
  4. ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας συνάδελφοι. το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι αν δεν βάλω οικοδομική άδεια μην έρθει πάλι το ικα, όπως βλέπουμε ότι κάνει τώρα για τα αυθαίρετα Ν.4014 και ζητάει είσπραξη χρεών. Τι κάνω μετά αλλάζω πόλη η καλύτερα χώρα για να μη με βρει ο ιδιοκτήτης!!!!!
  5. καλησπέρα συνάδελφοι! θα ήθελα τη βοήθεια σας σε μια υπόθεση αυθαιρέτου όπου, μια ισόγεια κατοικία 60,00μ2 έχει οικοδομική άδεια για αποθήκη 50.00μ2 και η οποία στην οικοδ. άδεια κολλάει στα δεξιά όρια οικοπέδου, ενώ στην μπροστινή όψη απέχει 2,50μ (πρασιά) στην πράξη απέχει από τα δεξιά όρια 0,80εκ. και στην μπροστινή όψη απέχει 6.00μ η ερώτηση μου είναι, τι θα κάνω για την αλλαγή της θέσης του κτιρίου? θα πάω (60,00 -50,00 = ) 10,00μ2 υπέρβαση δόμησης, κάλυψης με παραβίαση πλαγίων αποστάσεων? η θεωρώ ότι δεν υπάρχει οικοδομική άδεια? ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!
  6. καλησπέρα συνάδελφοι!! θα ήθελα τι βοήθεια σας στο παρακάτω πρόβλημα. έχω μια κατοικία όπου το ισόγειο θα έπρεπε να έχει ύψος βάση άδειας 3,90μ (κατάστημα) και έγινε στη πράξη 2,85μ (διαμερίσματα) ενώ το υπόγειο από 2,70 βάση άδειας πήγε 3,75. με λίγα λόγια η θεμελίωση έγινε περίπου 1,00μ πιο βαθιά και το ύψος της κατοικίας έχει μικραίνει από το φυσικό έδαφος και η μια πλευρά του υπόγειου έχει ξεμπαζωθεί προφανώς για το ισόγειο και για το υπόγειο πάω κατηγορία 5 με αναλυτικό προϋπολογισμό αλλά με τα ύψοι τι κάνω που έχουν αλλάξει?
  7. καλησπέρα συνάδελφοι!! θα ήθελα τι βοήθεια σας στο παρακάτω πρόβλημα. έχω μια κατοικία όπου το ισόγειο θα έπρεπε να έχει ύψος βάση άδειας 3,90μ (κατάστημα) και έγινε στη πράξη 2,85μ (διαμερίσματα) ενώ το υπόγειο από 2,70 βάση άδειας πήγε 3,75. με λίγα λόγια η θεμελίωση έγινε περίπου 1,00μ πιο βαθιά και το ύψος της κατοικίας έχει μικραίνει από το φυσικό έδαφος και η μια πλευρά του υπόγειου έχει ξεμπαζωθεί προφανώς για το ισόγειο και για το υπόγειο πάω κατηγορία 5 με αναλυτικό προϋπολογισμό αλλά με τα ύψοι τι κάνω που έχουν αλλάξει?
  8. Καλημέρα!! έχουν βγει διευκρινήσεις και οδηγίες στη παρακάτω διεύθυνση http://www.ypeka.gr/LinkClick.aspx?fileticket=qWJnuGdlVEE%3d&tabid=855&language=el-GR
  9. καλησπέρα! οπως ανέφερα στο θέμα http://www.michaniko... και μετά από επικοινωνία που είχα με το ΤΕΕ της ανατολικής Κρήτης με ενημέρωσαν ότι και σε αυτήν την περίπτωση θα υποβάλλονται οι αίτησης στο σύστημα. Εφόσον πραγματοποιηθεί η αναβάθμιση.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.