Μετάβαση στο περιεχόμενο

κορονι

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Η προκαταβολη ειναι ενα ταλιρο .....και το σπιτι το δινει αυτος στα 130 ενω αν ηταν νομιμο θα αξιζε περιπου απο 180 εως 200,,,,,,, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ εχω μεινει αφωνος με αμμεση βοηθεια σε πληροφοριες και συμβουλες που προσφερεται ολα τα μελη ... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  2. παιδια sos!!! Ο κατασκευαστης αρνειται να του δωσει πισω την προκαταβολη,,,, εχει υπογραψει ενα χαρτι που λεει οτι αν κανει πισω ο αγοραστης η προκαταβολη χανεται..... Καλα δεν φοβουνται τιποτα πια,,,αν γυρισει και του κανει μια καταγγελια τη θα γινει τοτε,,,, Λετε να κινηθει νομικα... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!
  3. καταρχας σας ευχαριστω ολους και μονο που μπηκατε στον κοπο να το διαβασετε και να μου απαντησετε!!!!!!! θα ηθελα να μου σχολιασετε τις φημες περι νομοποιησεις των αυθερετων {{{ο κοσμος τοχει τουμπανο,,,,}}} και μαλιστα εντος των επομενων μηνων.... ευχαριστω!!!!!!!
  4. Καλησπερα ειμαι νεο μελος και θα ηθελα να σας παραθεσω προβλημα μου.....ενα πολυ αγαπητο μου προσωπο ψαχνει να αγορασει ενα σπιτι {1η κατοικια} και του εχει παρουσιαστει μια -ευκαιρια η οχι-ενα διαμερισμα ρετιρε το οποιο στα χαρτια ειναι 37τ.μ. ενω το διαμερισμα 80τ.μ.....Η δε τιμη που το δινει ειναι 50 με 60 χιλιαδες χαμηλοτερα σε συγκρισει αν το σπιτι ηταν νομιμο.. Το σπιτι δεν εχει καθολου ημιυπαιθριους αλλα κλειστους υπαιθριους χωρους και αρα πιστευω οτι μαλλον δεν υπαγεται στο νομο που βγηκε,,,,,Ο κατασκευαστης του λεει να μην ειναι κοροιδο και οτι θα βγει ο νομος για τα αυθαιρετα και θα του βγει σε καλο... Η οικοδομη ειναι τελος του 2008 και αυτο το αναφερω γιατι ακουσα οτι αλλα προστιμα ειναι για τα παλιες κατοικιες και αλλα για τα νεοτερα,,,, να το αγορασει η οχι???? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.