Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

dimitrisArc

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

dimitrisArc's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ενα κτίριο έχει τοποθετηθεί σε δύο αγροτεμάχια μη άρτια μη οικοδομήσιμα σε περιοχή εκτός σχεδίου. Το ένα αγροτεμάχιο το οποιό περιέχει τμήμα του κτιρίου ανήκει στον πελάτη μου 100% στον οποιο ανήκει και το κτίριο, ενώ το άλλο αγροτέμαχιο που βρισκεται το υπόλοιπο τμήμα του κτιρίου έχει γίνει γονική παροχή και ο πελάτης μου εχει την ψιλή κυριότητα και η μητερα του την επικαρπία. Πως μπορει να τακτοποιηθει το κτιριο αυτο εφοσον βρισκεται σε δυο ιδιοκτησιες?σας ευχαριστώ.. To μήνυμά σας μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. yian
  2. συναδελφοι καλημερα!γινεται να δωσουμε βεβαιωση αδομητου χωρις τοπογραφικο? Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων. Το μήνυμά σας μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής yian
  3. Συναδελφοι καλησπέρα.ειχα ενταχθεί στον 4014,ειχαμε πληρωσει το παραβολο των 500 ευρω και τιποτα αλλο,το μετεφερα στον 4178 πριν τις 6/2/2014 και ο πελατης θελει να πληρωσει εφαπαξ,πρεπει να γινει μεχρι τις 10/02/2014 αυτο?ευχαριστω!
  4. καλημερα,εγινε μια διανομη καποιων αγροτεμαχιων μετα απο δικαστικη αποφαση και μου ζηταει ο συμβολαιογραφος βεβαιωση μηχανικου,γινεται αυτο χωρις να γινει τοπογραφικο?γιατι μου ειπε οτι δεν τους χρειαζετε το τοπογραφικο στην παρουσα φαση λογω της αποφασης,αλλα εαν γινεται πως θα ορισω θεση και μετρα?
  5. Γεια σας συναδελφοι,θα ήθελα την βοήθεια σας. Σε υφιστάμενο κτίριο με οικοδομική άδεια για ένα κατάστημα θέλω να το χωρίσω σε δυο καταστήματα ,χωρίς να αλλάξω δόμηση ή κάλυψη,χρειάζεται άδεια από την πολεοδομία?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.