Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αρχηγός

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Αρχηγός's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Collaborator Rare

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μέχρι εδώ καλά. Η δικηγόρος της ΔΕΗ μου είπε, όμως, ότι δεν θεωρήται πολύ μικρή επιχείρηση η αγροτική δραστηριότητα. Άρα μάλλον δεν επιτρέπεται.
  2. Καλημέρα σας. Μίλησα πριν λίγο με κάποια δηκηγόρο της ΔΕΗ και μου είπε ότι ΔΕΝ μπορεί να βάλεις φωτοβολταϊκά στην οροφή της αποθήκης του στο ειδικό πρόγραμμα έως 10KW. Ρωτώ, λοιπόν, τον kostas_super_3 πως πέρασε τη αίτηση από τη ΔΕΗ και με ποιά δικαιολογιτικά; Ευχαριστώ
  3. Καλημέρα σας. Μήπως διαθέτει αρχείο όπου να φαίνεται ένας λογαριασμός με ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΌ από φ/β σύστημά; Ευχαριστώ πολύ. Α
  4. Καλημέρα, Το οίκημα είναι μονοκατοικία, στη ταράστα δεν έχει σκιάσεις, έχει καλοριφέρ με κανονική ροή νερού (παλιάς τεχνολογίας τοποθετημένο από το 1978!) και στο πατάρι έχει ένα μπόϊλερ 10 ετών το οποίο δουλεύει και με ρεύμα αλλά και από το καλοριφέρ. Η περιοχή είναι στα Μέγαρα Αττικής. Ευχαριστώ πολύ.
  5. Καλησπέρα σε όλους τους συναδέλφους. Κάνω έρευνα αγοράς για ηλιακό θερμοσίφωνα. Δεν έχει τύχει να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο. Θα ήθελα να μου πει – όποιος γνωρίζει - τι πρέπει να προσέξω πάνω στην έρευνα αυτή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille
  6. Ως αισιόδοξος άνθρωπος σου λέω να ψάξεις δουλειά σε όλους τους τομείς. Όταν λέω τομείς εννοώ αυτά που έγραψε ο howard_roark. Εγώ τώρα δουλεύω στην 5η δουλειά από τότε που άρχισα την επαγγελματική μου καριέρα. Στα έντεκα χρόνια που δουλεύω ένα μήνα μόνο ήμουν χωρίς δουλειά. Πιστεύω ότι υπάρχουν δουλειές αλλά θέλει πολύ ψάξιμο και αρκετές δημόσιες σχέσεις (με την καλή έννοια). Μην απογοητεύεστε, λοιπόν, και συνεχίστε το ψάξιμο. Ένας καλός τομέας για εύρεση εργασίας είναι ότι έχει σχέση με Α.Π.Ε. και ειδικότερα με τα φωτοβολταϊκά.
  7. Προς Despina_k: Η πασσαλόμπηξη γίνεται όταν το χώμα είναι μαλακό και τότε εμπηγνήεται πάσσαλος μέσα στο χώμα περίπου 1,5 μέτρο. Πάνω στους πασσάλους τοποθετούνται οι βάσεις στήριξης των φωτοβολταϊκών πανέλων. Όταν το χώμα του χωραφιού είναι πετρώδες, τότε κατασκεύαζονται τσιμεντένια πέλματα πάνω στα οποία τοποθετούνται οι βάσεις στήριξης των φωτοβολταϊκών πανέλων.
  8. Καλησπέρα σε όλους τους συναδέλφους. Είμαι νέος στο site και χαίρομαι πολύ για την ανταλλαγή πληροφοριών πάνω στα φωτοβολταϊκά. Ως μηχανικός που δουλεύει σε εγκαταστάτρια εταιρεία φωτοβολταϊκών πιστεύω να βοηθήσω σε διάφορες απορείς αλλά και να μάθω μέσα από τη πράξη των συναδέλφων. θέλω να πω σε όλους, ότι οι δημόσιες υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα του ίδιου φορέα ( π.χ.: ΔΕΗ, Πολεοδομία, Δασαρχείο, Αρχαιολογία κτλ) δεν ανταποκρίνονται με το ίδιο τρόπο. Στη ΔΕΗ το φαινόμενο αυτό είναι σε μικρή κλίμακα αλλά στις άλλες υπηρεσίες η κάθε μία ότι θέλει ζητάει. Αυτά για αρχή και καλή δουλειά σε όλους.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.