Μετάβαση στο περιεχόμενο

vasilis44

Members
  • Περιεχόμενα

    16
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Τοποθεσία
    ΡΕΘΥΜΝΟ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vasilis44's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ deathlok για την απάντηση σου. Δεν έχει πάρει κανένας τα παραπάνω βιβλια ή κάποιο άλλο να μας πει και αυτος την γνωμη του ή κάποιο άλλο βιβλίο που προτείνει; Θα ήθελα να ρωτήσω τα βιλιαράκια του ΤΟΤΕΕ αξίζει να τα πάρω; Με εκτίμηση.
  2. Καλημέρα συνάδελφοι. Είχα το βιβλίο του Σελλουντος και δεν έχω μείνει ικανοποιημένος. Έχω βρεί στο ίντερνετ κάποια βιβλία για μηχανολογικές εγκαταστασεις και θα ήθελα να μου προτείνεται ποια είναι τα ποιο αξιόλογα. 1. Ύδρευση και θέρμανση πόσιμου νερού. Αποχετεύσεις και εγκαταστάσεις υγιεινής ΜΠΡΙΚΛ Σ. http://www.biblionet.gr/book/77113 2. ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΘΕΡΜΑΝΣΕΙΣ Παναγιώτης Φαντακης http://users.sch.gr/fantakis/PROTH.htm 3. ΟΔΗΓΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΤΙΡΙΟ - ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΗ ΔΟΜΗΣΗ http://www.politeianet.gr/books/9789606803123-sullogiko-ktirio-epilogi-sti-domisi-odigos-schediasmou-egkatastaseon-211043 4. ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΠΡΙΚΛ Σ. http://www.e-shop.gr/thermoydraylikes-egkatastaseis-p-BKS.0615040 5. ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΟΜΟΣ 1 ΧΑΡΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ http://www.biblionet.gr/book/84053/%CE%A7%CE%B1%CF%81%CF%8E%CE%BD%CE%B7%CF%82,_%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%93./%CE%9C%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82_%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82_%CE%BA%CF%84%CE%B9%CF%81%CE%AF%CF%89%CE%BD 6. Μηχανολογικές εγκαταστάσεις κτηρίων ΧΑΡΤΕΡΙΤΣ ΜΑΝΦΡΙΕΝΤ http://www.e-shop.gr/mixanologikes-egkatastaseis-ktirion-p-BKS.0417635 Όποιος έχει διαβάζει κάποια απο τα παραπάνω βιβλία και έχει μεινει ικανοποιημένος θα ήθελα να μου προτεινει ή αν έχει διαβάσει καποιο αλλο καλό βιβλιο.
  3. Ευχαριστω πολυ να εισαι καλα dib. Θα ήθελα ακομα εαν μπορούσες να μου στείλεις κάποια σχέδια σε μορφη εικόνας η autocad να δω τα σύμβολα αυτα (όχι όλα αλλά καποια απο αυτά) σε σχχεδιο πανω.
  4. Καλησπέρα συνάδελφοι. Θέλω την πολύτιμη βοήθεια σας. Χρειάζομαι σύμβολα υδραυλικών εγκαταστάσεων για να σχεδιάζω στο autocad. Ευχαριστώ.
  5. Αφου το λυσαμε το θεμα με τη γεννητρια και οτι δε γινεται να δουλεψει σε 12βολτο μονο με μετατροπη σε 24. Η γεννητρια ητανε μικρη και εχει και ελεγχο της ισχυος αρα θα την εβαζα να λειτουργει σε πλαισια που ειναιικανοποιητικα για τις μπαταριες αρα δε θα δουλευε και στα 18βολτ. Ποιο απο τα C εννοεις φιλε vasilismertzani;; Μηπως εχει καποιο φυλλαδιο απο τεχνικα χαρακτηριστικα να πεις ποιο εννοεις;;
  6. Σε εχασα,.....ποσα βολτ δηλαδη χρειαζονται για να φορτισουνε οι μπαταριες (τα 12βολτα πανελ ειναι μεχρι 17,5-18 βολτ); Λες εσυ τωρα οτι γινεται και να φορτιζω τις μπαταριες με 12 βολτ και να τραβαω ταυτοχρονα και 24 βολτ για το συστημα;; Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητα στο προφίλ σας, όπως προβλέπεται από τους κανόνες συμμετοχής. miltos
  7. Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις... Φιλε astrah η γεννητρια βγαζει μεχρι 18βολτ, σκεφτομουνα αυτο που ειπες να αποσυνδεονται οι μπαταριες που ειναι συνδεδεμενες σε σειρα αλλα δε θα εχω ρευμα τελικα, γνωριζω οτι ειναι επικινδυνη η κατασταση με τις μπαταριες για αυτο ρωτησα για να εχω μια σιγουρη απαντηση χωρις να μπω σε κινδυνο και εγω και το συστημα. Ευχαριστω τα λεμε με νεες ερωτησεις.
  8. Καλημέρα. Εάν έχουμε ένα 24βολτο φωτοβολταϊκό σύστημα και έχουμε 2 μπαταρίες 12βολτ συνδεδεμένες μεταξύ τους σε σειρά, γίνεται να βάλουμε μια γεννήτρια 12βολτ να φορτίζει τις μπαταρίες (από τη γεννητρια να φευγουν 2 καλωδια απο καθε πολο και να καταληγουν στις 2 μπαταριες ξεχωριστά); Είναι εφικτό να γίνει αυτό ή θα πρέπει το σύστημα να είναι 12βολτο; Ευχαριστώ.
  9. θα ηθελα την βοηθεια για την κατασκευη ενοσ τριβομειωτηρα! για τα διαγραμματα NQMT, και την διαστασιολογηση των ατρακτων!
  10. Αυτο πηγα να το κανω πριν αλλα μου εβγαλε error εβαλα τις διαστασεις (561649.85,3885252.77) λογικα κατι παιζει στο κομμα και στην τελεια εκτος εαν δ θελει παρενθεσεις. Εαν μπορεις στειλε μου πως να γραφω τις συντεταγμενες. Ευχαριστω.
  11. Καλησπερα. Θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια σας. Πριν λιγο πηρα ενα τοπογραφικο στα χερια μου και θελουν να το περασω στο Autocad,μου δινουν τις συντεταγμενες αλλα δ εχω κανει ποτε μηπως ξερει κανεις να με βοηθησει???
  12. Σε ευχαριστω woody. Ναι το ξερω τον τυπο αλλα δ ξερω τι συντελεστη εχει η πλακα κατω απο το πλακακι και το συντελεστη απο το πλακακι.....
  13. Α καταλαβα... Εμενα μου ειπαν οτι η πλακα απο μπετο εινα 10cm και η στρωση και πλακακι αλλα 10 και ειναι πανω στο εδαφος.
  14. Κατω απο το πλακακι μου ειπαν οτι θα μπει 10 εκατοστα στρωμα αλλα ποσος ειναι ο συντελεστης θερμικης αγωγιμοτητας?? στο πλακακι ειναι 2 kcal/m^2 h C ή 2 kcal/m h C??
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.