Μετάβαση στο περιεχόμενο

olgask

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

olgask's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Έτσι είναι! Έχεις απόλυτο δίκιο. Το σίγουρο είναι οτι θα έχει μέλλον αυτή η άδεια...
  2. Για την ακρίβεια αυτό ακριβώς συμβαίνει αλλά ας έχει τουλάχιστον μια σωστή έκθεση προς το Δήμο αφού την ζήτησαν ώστε να του δώσουν την άδεια και από εκεί και πέρα βλέποντας και κάνοντας. Ευχαριστώ πολύ για τον κτιριοδομικό κανονισμό.
  3. Ευχαριστώ πολύ, αλλά του τη ζητήσανε ως υποχρεωτική την έκθεση και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να αναφέρεται η αρκεί μια σύντομη περιγραφή της καμινάδας (υλικά κατασκευής, διαστάσεις, στήριξη).
  4. Για την άδεια ψησταριας από το Δήμο ζητείται έκθεση καταλληλότητας από μηχανικό της καμινάδας που τοποθετήθηκε.Γνωρίζει κανείς εαν υπάρχει κάποιο πρότυπο για αυτή την έκθεση; Τι ακριβώς πρέπει να αναφέρει; Ευχαριστώ
  5. Για την άδεια ψησταριας από το Δήμο ζητείται τεχνική έκθεση καταλληλότητας της καμινάδας που τοποθετήθηκε (χαρακτηριστικά καμινάδας: εξαερισμού φούσκας, μεταλλική, 1 m πάνω από την οικοδομή). Γνωρίζει κανείς εαν υπάρχει κάποιο πρότυπο για αυτή την έκθεση; Τι ακριβώς πρέπει να αναφέρει;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.