Μετάβαση στο περιεχόμενο

todesritter2003

Members
  • Περιεχόμενα

    50
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by todesritter2003

  1. Ρε παιδια με το θεμα αρ. πρωτ. :- ξέρει κανείς τίποτα? Παρακαλώ κάποιος να μου απαντήσει αν μπορει γιατί είμαι σε αναμμένα κάρβουνα. Δεν ξερω τι να πώ στους πελάτες. Εγκρίθηκαν ή δεν εγκρίθηκαν?
  2. Ξέρω το έχει κάνει σε πολλούς απλά εμένα δεν το έκανε σε καμία και μου έκοψες τη χολή τωρα...
  3. Γιατί λές οτι οι μονοκατοικίες δεν μπόρεσαν να μπούν? Εγώ έφτασα 3 στο βήμα 4 (με αριθμό πρωτοκόλλου - βέβαια)
  4. Δεν ξέρω αν μπορείς να κάνειος και για τις δύο. Λογικά μπορείς ο οδηγός λέει 1 αίτηση ανα ΑΦΜ. Όμως υποβάλεις και το ΑΦΜ του συζύγου οπότε μπορεί να κολλήσει εκεί. Για το ενοικιαζόμενο είναι ειδική περίπτωση την αίτηση την υποβάλει ο ιδιοκτήτης και δηλώνεις οτι χρησιμοποιείται από τρίτο- ενοικιαστή. Έχε όμως εύκαιρο και το ΑΦΜ του ενοικιαστή καθώς και το Ε1 του που να φαίνεται οτι το χρησιμοποιεί ως κύρια κατοικία
  5. Ετοίμασέ το χρειάζεται οπωσδήποτε να το υποβάλεις στο βήμα 3. Εάν δεν το υποβάλλεις δεν θεωρείται αίτηση (δηλαδή δεν σε αφήνει να προχωρήσεις στο βήμα 4)
  6. Παιδιά ας μου απαντήσει κάποιος σε ένα ερώτημα. Έχω 3 μονοκατοικίες και προχώρησαν και οι τρείς χωρίς προβλήματα. Γιατί λέτε οτι δεν προχωράν οι μονοκατοικίες?
  7. Επίσης τι κουραφέξαλα λεει το μήνυμα για διαδικασίες δανείου αφού δεν επέλεξα δάνειο σε κανέναν?
  8. Λέτε να μας έχουν κάνει click farm σαν αυτές που υπάρχουν στην άπω ανατολή?
  9. Παιδιά για να καταλαβαινόμαστε. Είμαι στο βήμα 3 σε 6 αιτήσεις και δεν μπορώ να κάνω οριστική υποβολή αίτησης. Μου κάνει ατέλειωτο loading. Έχει περάσει κανείς από αυτό το στάδιο? Μήπως πρέπει να το αφήσω να φορτώνει και κάποια στιγμή θα υποβληθεί?
  10. Κάτι τέτοιο λέει στο b2green ναι. Αναρωτιέμαι σε αυτά τα site πως είναι πάντα υπερπληροφορημένοι και εμείς δεν βγάζουμε ούτε γραμμή στο τηλέφωνο ούτε απαντούν στα mail
  11. Παιδιά σας παρακαλώ πείτε μου έστω ένας στο φόρουμ οτι έχει κάνει οριστική υποβολή γιατί πέφτω από το μπαλκόνι
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.