Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

serioannis

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    72
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ελεγκτής πέρασε στο στάδιο της θεμελίωσης οι εργασίες έχουν σταματήσει χρόνια τώρα. Οι αμοιβές έχουν γίνει κανονικά με την άδεια έχει πληρωθεί και για την επίβλεψη. Η οικοδομή έχει μείνει στα μπετά. Εννοείτε για την αμοιβή του νέου μηχανικού στο στάδιο της αναθεώρησης. Σωστά;
  2. Ναι ευχαριστώ. Μου λένε ότι πρέπει να δώσει έγγραφό παραίτησης από το έργο. Πως να το πάρω αφού δεν απαντά ακόμα και στο μηχανικό τον νέο που έχω βρει.
  3. Εάν υπάρχει Δουλεία διέλευσης δε μπορεί να χτίσει.
  4. Καλησπέρα, επειδή το σχέδιο είναι ίδια περίπτωση με το δικό μου, το πλάτος δεν υπάρχει στην κάθετη ή στο τοπογραφικό; σε κανένα συμβόλαιο; Για να περάσεις μηχανήματα θα πρέπει να βρεις άλλο δρόμο πχ. να σε αφήσει ο Ε. Πάντως δικαιούσαι δίοδο και κανείς δεν μπορεί να στην απαγορεύσει. Ζητάς συμβουλή δικηγόρου/ μηχανικού που θα μελετήσουν σχέδια συμβόλαια, μιλάς με τον νέο ιδιοκτήτη και αποφασίζεις.
  5. Καλησπέρα σας, δεν έχω πλέον επαφή με τον μηχανικό μου. Δεν απαντά στα τηλεφωνήματα μου, email. Θέλω να κάνω αλλαγή επιβλέποντος μηχανικού, να συνεχίσει άλλος την οικοδομή. Μπορεί να μου πει κάποιος τι πρέπει να κάνω; Η χρήση κεφαλαίων σε κείμενο δημοσίευσης και τίτλου δεν επιτρέπεται. Επίλεξε «επεξεργασία» (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσε το κείμενο της δημοσίευσής σου. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
  6. Σωστά. Δεν δίνει σημεία ζωής. Θέλω να τον αλλάξω. Είναι εύκολο να μου κάνετε ένα σχεδιάγραμμα για να καταλάβω; Μου είχε πει να βάλουμε χώμα όπως και έγινε στο κάτω μέρος του πρανούς, αλλά στο πάνω είναι πολύ κάθετο για να κάτσει. Μου έχουν πει να γίνει τρύπα στη βάση και να περαστεί με νερό αμμοχάλικο. Κάτι τέτοιο είναι σωστό; Ευχαριστώ.
  7. Συγνώμη όταν λέω στο πάνω μέρος του οικοπέδου, εννοώ οτι έκανε το JCB διαπλάντηση σαν πλατεία για να καλουπωθεί η πλάκα της οικοδομής. Ενας είναι ο ιδιοκτήτης.
  8. Σε οικόπεδο με μεγάλη υψομετρική κλίση 15μ στο πάνω μέρος έγινε βάση και έπεσε πλάκα για οικοδομή. Δεν έγιναν τα απαιτούμενα τοιχεία στο κάτω μέρος απο την αρχή με αποτέλεσμα το χώμα να υποχωρεί κάτω απο την πλάκα και να υπάρχουν μεγάλα κενά (στην περιοχή υπάρχουν πολλά νερά) . Θα ήθελα να ρωτήσω τι λύσεις υπάρχουν ώστε να επιχωματώσω το κάτω μέρος της πλάκας για να μην πέσει η οικοδομή. Ευχαριστώ.
  9. Επανέρχομαι στο θέμα. Τελικά ο διάδρομος στο συμβόλαιο αναφέρετε ως ιδιοκτησία και όχι ως δουλεία διόδου του κτίσματος 3. Μπορώ να περιφράξω αυτό το κομμάτι η και πάλι λόγω κάθετης ιδιοκτησίας είναι απαγορευτικό;
  10. Ανατέθηκαν οι εργασίες σε εταιρία ανακαινίσεων. Κατεβαίνουν όλοι κάτω και κοιτάζουν και ο καθένας λέει τα δικά του. Στην αρχή έλεγαν "μπράβο που το φτιάχνετε " τώρα ότι δεν υπάρχει ανοχή. Τα υπόλοιπα είναι ρολά εσωτερικά σε χρώμα κυπαρισσί. Εγώ επειδή είμαι υπόγειο έβαλα αναγκαστικά εξωτερικά σε λευκό. Είμαι όμως πλάι και πίσω δεν είμαι στην πρόσοψη. Ωραία αν έρθει η πολεοδομία θα βάλει πρόστιμο; Θα πρέπει τώρα να πληρώσω από την αρχή άλλα κουφώματα.
  11. Καλημέρα σας, πρόσφατα έκανα ανακαίνιση σε διαμέρισμα πολυκατοικίας και έβαλα ρολά εξωτερικά. Υπάρχουν αντιδράσεις από τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες και απειλούν με πολεοδομία και αστυνομία. Ξέρει κανείς τι γίνετε σε αυτές τις περιπτώσεις; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.