Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

istagonis

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

istagonis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Collaborator Rare

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα, πήγα προχθές στο Τσμεδε και μου είπε ότι πλέον δεν εκδίδει ασφαλιστική ενημερότητα για μισθωτούς μηχανικούς και θα πρέπει να πάω στο ΙΚΑ που ανήκω. Όμως υπάρχει η πιθανότητα, μου είπε ο αρμόδιος υπάλληλος, να μη μπορεί να σου εκδόσει ακόμα (λόγω ανετοιμότητας). Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει να πάω στο ΤΣΜΕΔΕ με την ασφαλιστική ενημερότητα της εταιρίας όπου εργάζομαι και να κάνω αίτηση για ασφαλιστική ενημερότητα, αλλά βέβαια μου διευκρίνισε ότι ακόμα το ΤΣΜΕΔΕ δεν έχει βρει τον τρόπο διαχείρισης των συγκεκριμένων αιτημάτων.... με μία λέξη... απλά... παραδίνομαι... to be continued... (Αύριο θα πάω στο ΙΚΑ)
  2. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Απολύτως λογικό.
  3. Συνάδελφοι Μηχανικοί, Χρόνια πολλά κ καλές γιορτές! Είμαι Μηχ/γος Μηχ/κός και έχω μία ερώτηση για την τροποποίηση σύστασης οριζοντίων ιδιοκτησιών. Όταν γίνεται μία τροποποίηση σύσταση Ο.Ι. π.χ. ενός ορόφου η οποία περιλαμβάνει και μεταβολές στους κοινόχρηστους χρείαζεται να παρέμβει η πολεοδομία ή αφορά μόνο τους ιδιοκτήτες. Φυσικά, δε γίνεται καμμία επέκταση και αύξηση της συνολικής επιφάνειας ή αλλαγή ύψους του ορόφου. Ευχαριστώ πολύ!
  4. Και για να μη παραξηγηθώ και εγώ συνάδελφος είμαι, μηχ/γος μηχ/κος, που δεν γνωρίζει από θέματα πολεοδομίας. Δε θέλω να προσβάλλω κανένα και ούτε να μειώσω κανένα... geokasto, δε ζήτησα μελέτη τοπογραφικού, αλλά κάποιες χρηστικές πληροφορίες (για μένα) που για το αντικείμενό σας είναι αυτονόητες! Ελπίζω να λυθεί η παρεξήγηση.
  5. Σε ευχαριστώ! Η συγκεκριμένη περιοχή ήταν κάποτε εντος σχεδίου, αλλά το ΣτΕ ακύρωσε το σχέδιο πόλης. Προφανώς θα έγινε κάποια νέα νομοθετική ρύθμιση, για να ξαναμπεί. Μία τελευταία ερώτηση: Ίσχύει αυτό που έχω ακούσει ότι για να έιναι άρτιο ένα αγροτεμάχιο πρέπει να έιναι μεγαλυτερο από 4 στρ. ;
  6. Να είσαι καλά φίλε! Σ' ευχαριστώ για τη βοήθεια! Εύχομαι κάποια στιγμή να σε βοηθήσουν ανάλογα...
  7. Εχω στα χέρια μου ένα συμβόλαιο για ένα ακίνητο που είναι εκτός σχεδίου. Μέσα σ' αυτό αναφέρεται ότι το γήπεδο με βάση το τελευταίο τοπογραφικό είναι εκτός σχεδίου και εντός Γ.Π.Σ, δεν είναι άρτιο και οικοδομήσιμο. (δεν είναι οξύμωρο αυτό..; ) Τι σημαίνει η παραπάνω πρόταση; -Το γήπεδο είναι περίπου 2 στρ. Κάθε γνώμη είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.