Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ALEX

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    ΑΘΗΝΑ

ALEX's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σχετικά με τη δήλωση μηχανικού στα τοπογραφικά δεν νομίζω ότι αλλάζει κάτι jan. Σκέψου ότι δεν απαιτείται καν η προσκόμιση τοπογραφικού. Τώρα αν εννοείς αν θα γίνονται σε ΕΓΣΑ87 γνώμη μου είναι καλύτερα όχι αφού δεν πρόκειται ποτέ να ταυτιστούν οι συντεταγμένες μας με αυτές του κτηματολογίου με αποτέλεσμα να υπάρξουν προβλήματα διορθώσεων στη συνέχεια. Το μόνο ίσως χρήσιμο θα ήταν ένα σετ συντεταγμένων στο κέντρο του ακινήτου με ένα GPS χειρός για να γίνει ο εντοπισμός και η γεωαναφορά του στο κτηματολογικό γραφείο.
  2. καλημέρα. μιλάω μόνο για συμπλήρωση της δήλωσης και για ένα ποσό της τάξης των 20 ευρώ ανά δικαίωμα. λογιστής στη γειτονιά μου παίρνει 35 ευρώ για συμπλήρωση και κατάθεση της δήλωσης.
  3. γεια σε όλους σας. πολλές φορές βρήκα απαντήσεις σε διάφορα θέματα σαν επισκέπτης και από σήμερα αποφάσισα να γίνω μέλος και να συμμετέχω στο φόρουμ. σκέφτομαι να ασχοληθώ με τη συμπλήρωση δηλώσεων κτηματολογίου. έχει κανείς άποψη για το αν αξίζει ο κόπος;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.