Μετάβαση στο περιεχόμενο

skostas

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by skostas

  1. ευχαριστώ για την απάντηση, αυτό λέει η λογική, και το άρθρο 83, που όμως οι συμβολαιογράφοι από το πρωί 'ψάχνονται" ... και δεν καταλήγουν κάπου...
  2. παιδιά καλησπέρα, μια ερώτηση... θέλω να εκδώσω βεβαίωση Ν4495 για μεταβίβαση σε διαμέρισμα τακτοποιημένο με Ν4178 σε οριστική υπαγωγή, την εκδίδω όπως παλιά ή θα πρέπει να μεταφέρω την δήλωση στον Ν4495 να ανεβάσω τα αρχεία στο σύστημα και μετά να βγάλω την δήλωση?
  3. όχι δεν περιλαμβάνονται οι κονόχρηστοι χώροι. ότι έχει χρήση γραφείου - κατοικίας κλπ συμμετέχει στο προσδιορισμό των θ. στάθμευσης
  4. το αγροτεμάχιο είναι εντός ζώνης των 100μ . το πρόσωπο στη παραλία είναι 20μ με βάθος 130,00μ και πρόσοψη 25,00μ (άρτιο κατά παρέκκλιση) . Ευχαριστώ είναι το άρθρ. 8 του Ν.2971/01.Πόσο χρονοβόρα διαδικασία είναι ο καθορισμός αιγιαλού. Σημείωση μέσα στο γήπεδο υπάρχει ισογεια οικοδομή με άδεια του 1966. Παίζει κάποια σημασία ή μπορώ να κάνω προσθήκη καθύψος σε νόμιμο περίγραμμα?
  5. Καλημέρα σε όλους , αν και έχει συζητηθεί παρόμιο θέμα θέλω τη βοήθειά σας, σε εκτός σχεδίου παραλιακό αγροτεμάχιο που δεν έχει καθοριστεί ο αιγιαλός μπορώ να εκδόσω οικοδομική άδεια και σε πόση απόσταση και από που? σχετικά άρθρα νομοθεσίας?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.