Μετάβαση στο περιεχόμενο

diavolakos

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Οφείλω να διευκρινήσω ότι όταν αναφέρομαι σε κλείσιμο των χώρων, εννοώ ότι οι εν λόγω χώροι θα εξακολουθήσουν να χρησιμοποιούνται ως κλειστοί χώροι στάθμευσης.
  2. Ως οικοπεδούχος παραχώρησα πριν 20 χρόνια το οικόπεδό μου με αντιπαροχή σε κάποιον μηχανικό. Βάσει συμβολαίου, με τα διαμερίσματα που πήρα, μου παρεχωρήθη με χιλιοστά και ένας από τους τρεις χώρους στάθμευσης στην πυλωτή της πολυκατοικίας. Ο δεύτερος χώρος παραχωρήθηκε σε κάποιον άλλον ιδιοκτήτη διαμερίσματος. Ο τρίτος χώρος ( κι αυτός με χιλιοστά) έχει μείνει έκθετος, καθώς ο μηχανικός δεν κατάφερε να βρει τρόπο να τον εκμεταλλευτεί, τον εγκατέλειψε και δεν έχει καν προβεί στη δήλωσή του στο Κτηματολόγιο. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν εγώ, ως οικοπεδούχος, έχω κάποια δικαιώματα πάνω σε αυτόν τον χώρο στάθμευσης και αν θα μπορούσα να προβώ στο κλείσιμο των ανωτέρω χώρων στάθμευσης. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.