Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

depi13

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

depi13's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γνωρίζει κανένας αν υπάρχει ελληνοιταλικό λεξικό τεχνικής ορολογίας; Αλλιώς ο μόνος τρόπος είναι ελληνοαγγλικό και μετά αγγλοιταλικό δηλαδή διπλή δουλεια?
  2. Επενδυση πετρας 10εκ σε τοιχο που βρισκεται πανω στην ρυμοτομικη γραμμη μπορει να γίνει ή μόνο απο 3μ υψος και πάνω? Ευχαριστω
  3. Happy Birthday depi13!

  4. δεν πληρωνεις κανενα αλλο προστιμο(ουτε ανεγερσης ουτε διατηρησης), μονο το παραβολο, την αδεια και φυσικα δεν γλιτωνεις απο το ικα.αυτην την απαντηση την ειχα και απο το τεε κεντρ.μακεδονιας. δεν γνωριζω για τμηματα που πανε με τον 4014 και αλλα με νομιμοποιηση εχω ακριβως την ιδια περιπτωση.Το ΤΕΕ σε τηλεφωνικη επικοινωνια δεν ηξερε να μου απαντησει και μου ειπε να στειλω email και μεχρι το τελος της εβδομαδας θα απαντησουν
  5. εχω την εξησ περιπτωση, βγηκε δημοτικη αδεια αποθηκης 50τμ κ εγινε 72τμ ισογεια κατοικια με υπογειο 30τμ.Το προστιμο το υπολογιζω σαν 22τμ(ισογειο)και 30τμ(υπογειο) υπερβαση δομησης και 50τμ αλλαγη χρησης ή το συνολο 102τμ υπερβαση δομησης?στην πρωτη περιπτωση το παραβολο ειναι 1000 ενω στη δευτερη 2000?
  6. μολις μιλησα με ΤΕΕ, οσα αυθαιρετα μπορουν να βγαλουν οικοδομικη αδεια πληρωνουν ΜΟΝΟ το παραβολο και ΚΑΝΕΝΑ αλλο προστιμο.Η φορμα θα ενημερωθει σε 2μηνες για αυτες τισ περιπτωσεις οπου θα δηλωνουμε οτι παει πολεοδομια.
  7. μπορει να βγει αδεια συμφωνα με το αρθρο 22 παρ.3 του Ν.1577/1985, ενω εχει καταπατησει το κτισμα την αποσταση Δ? ολες οι υπολοιπες πολεοδομικες διαταξεις δεν παραβιαζονται καποιος, μια απαντηση, ειμαι νεα μηχανικος..
  8. σε αυθαιρετο κτισμα που δεν υπερβαινει τη δομηση ουτε την καλυψη αλλα βρισκεται μεσα στα ορια του Δ, μπορει να νομιμοποιηθει με το αρθρο 22? παρακαλω ας βοηθησει καποιος εμπειρος. θελω να δω εφοσον πληρωθει το παραβολο με το νομο 4014, αν μπορω να βγαλω αδεια νομιμοποιησης του κτισματος
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.