Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

md

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από md

  1. Καλημερα σας,

     

    Ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις να με βοηθησει σε κατι που ψαχνω στο ιντερνετ αλλα δε βρισκω λυση και στο ΤΣΜΕΔΕ (κλασσικα) δε σηκωνουν τηλεφωνο..

     

    Επιασα δουλεια σαν μισθωτος το Σεπτεμβριο του 09. Μεχρι τοτε ημουν ελευθερος επαγγελματιας και πληρωνα κανονικα τις εισφορες μου στο ΤΣΜΕΔΕ. Μου ηρθε λοιπον το χαρτι να πληρωσω για το Β' εξαμηνο του 09. Ομως η εταιρια μου με δηλωσε ως μισθωτο απο το Σεπτεμβριο του 09. Ξερει κανεις αν χρειαζεται να κανω κατι για τις εισφορες μου? Θα μου ερθει νεο χαρτι να πληρωσω για τους μηνες Ιουλιο και Αυγουστο του 09?

    Ευχαριστω πολυ..

    Δ.

     

    Καλημέρα! Δεν θα πληρώσει το χαρτί που σου ήρθε, αλλά θα μιλήσεις με το ΤΣΜΕΔΕ για να σου πουν το ποσό που θα καταβάλεις από 1 Ιουλίου ως τη μέρα πρόσληψής σου. από εκείνη τη μέρα και πέρα θα το πληρώνει ο εργοδότης σου, κατά το τι έχετε συμφωνήσει

  2. Πρόκειται για νέο Σχολείο, διώροφο με τμήμα υπογείου και για λόγους πυρασφάλειας απαιτείται 2ο κλιμακοστάσιο εξόδου διαφυγής. Το μήκος όδευσης είναι μεγαλύτερο απο το επιτρεπόμενο και χρειαζεται το 2ο κλιμακοστάσιο. Κοιτάζοντας λίγο το ΓΟΚ, διαπίστωσα οτι αν και αυτό το κλιμακοστάσιο δεν μετράει στην κάλυψη και τη δόμηση, στην πρασιά δεν επιτρέπεται. σημείωση : οδηγεί από τον 2ο όροφο στο ισόγειο.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.