Μετάβαση στο περιεχόμενο

cobo

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by cobo

  1. Πήγα στην πολεοδομία όπως μου συμβουλεύσατε κι ακοούστε τι λαβράκι έβγαλα. Ο φάκελλος των μελετών κατατέθηκε στις 24/11/2010 Το τοπογραφικό ελέγχθηκε στις 7/12/2010 και τελείωσε την ίδια μέρα Τα αρχιτεκτονικά ελέγχθηκαν στις 13/1/2011 και τελειώσαν στις 4/3/2011 Πέρασε επιτροπή ΕΠΑΕ στις 4/3/2011 και επέστρεψε εγκεκριμένος στις 15/4/2011 Τα στατικά ελέγχθηκαν στις 27/5/2011 και τελείωσαν την ίδια μέρα. Τα μηχανολογικά ελέγχθηκαν στις 27/5/2011 και τελείωσαν στις 3/6/2011 Στην συνέχεια ο φάκελλος πλήρως ελεγμένος πήγε στην οικονομική υπηρεσία για να πληρωθούν τα φορολογικά. Όμως ο μηχανικός δεν πήγε να τα πληρώσει. Αποτέλεσμα έληξε το εννίαμηνο. Φυσικά εγώ δεν ήξερα τίποτα από όλα αυτά Στις 12/1/2012 ο μηχανικός ξαναυπέβαλε πάλι το φάκελλο... χωρίς πάλι να γνωρίζω τίποτα. Αυτά τα απίθανα συμβαίνουν και ύστερα λέμε γιατί έχουμε κρίση. Μ αρέσει που οι πολιτικοί μηχανικοί λένε ότι έπεσε η οικοδομή. Με τέτοια συμπεριφορά τι περιμένετε... Τώρα μπορείτε να μου πείτε τι γίνεται.???
  2. Μηχανικός Λογισμικού είμαι, δεν είμαι Πολιτικός μηχανικός... Δέχτηκα και πλήρωσα την επίβλεψη γιατί μου έκανε καλή προσφορά. Θέλω πάντως να σας ευχαριστήσω όλους για την άμεση ανταπόκριση σας. Τα όσα μου συμβουλεύεται είναι πάρα πολύ χρήσιμα. Ειλικρινά ευχαριστώ.
  3. Το ξέρω ότι του έδειξα υπερβολίκη εμπιστοσύνη. Αλλά θεώρησα ότι επίστημονας είναι, μου είχε δείξει και δείγματα της δουλειάς του... Το θέμα είναι τώρα τι γίνεται...??? Υπάρχει κάποια εφικτή λύση...???
  4. Κύριοι εδώ κι ένα χρόνο αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Έχω αναθέσει την έκδοση οικοδομικής άδειας σε ένα μηχανικό από 18/11/2010 (ημερομηνία υπογραφής του συμφωνητικού ανάθεσης) και ακόμα δεν μου την έχει βγάλει προφασιζόμενος διάφορες δικαιολογίες. (Η όλη μελέτη κατασκευής είχε βέβαια ξεκινήσει πιο μπροστά.) Έχω ελέγξει από την πολεοδομία ότι ο φάκελλος της μελέτης έχει κατατεθεί το Δεκέμβριου του 2010. Μετά άρχισε να βρίσκει διάφορες δικαιολογίες. Την μία έριχνε την ευθύνη στην πολεοδομια γιατι είχε λέει πολύ φόρτο λόγω ημιυπαίθριων κτλ.. Περί το τέλος Μαίου, με διαβεβαίωσε ότι η μελέτη έχει ελεχθεί και ότι ήταν ζήτημα μιας - δυο εβδομάδων για να έχουμε την άδεια. Πήγα στην συμβολαιογράφο για την δήλωση του πάρκινγκ και δεν νομίζω ότι έχω αφήσει άλλη εκκρεμότητα. Απο τότε όλο μου λέει ότι την επόμενη εβδομάδα θα βγάλει την άδεια και άδεια ακόμα δεν είδα. Εντωμεταξύ έχει ήδη πληρωθεί για την έκδοση της άδειας και την γενική επίβλεψη. Τι μου προτείνεται να κάνω? Μπορώ να πάρω πίσω τα λεφτά μου και να αναθέσω την εκδοση της άδειας σε άλλον? Σ αυτή την περίπτωση θα χάσω τη μελέτη που ήδη έχει κατατεθεί?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.