Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

vaaaaa

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vaaaaa's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αρχικά θα ήθελα να ψάξω να βρω δουλειά στην Ελλάδα και στη συνέχεια αν δε βρω κάτι να βγω έξω, αλλά όχι απαραίτητα στην Αγγλία. όπως έγραψα και στο αρχικό ποστ θα προτιμούσα στις Σκανδιναβικές χώρες ή οπουδήποτε αλλού. Αυτό προσπαθώ να σκεφτώ, σε άλλες χώρες καθώς και στη δική μας τι θα είχε μεγαλύτερη σημασία για να βρω τη πρώτη δουλεία (MBA από Ελλάδα ή ένα απλό μεταπτυχιακό από ένα πολύ μέτριο πανεπιστήμιο στο UK). Αφού βρεις την πρώτη σου δουλειά μετά τπτ από αυτά τα χαρτιά δεν έχει σημασία όσο η εμπειρία....
  2. Είναι αρκετά πιο ακριβό εκεί από ότι εδώ....
  3. Είμαι 27, δούλευα σαν βοηθός πολιτικού μηχανικού σε κατασκευαστική εταιρία 4 χρόνια. αλλά έπρεπε να σταματήσω για να πάρω το πτυχίο μου. Απλά δε πιστεύω ότι το χαρτί δε μετράει (στην Ελλάδα κυρίως), από εμπειρία στο λέω. Σε ευχαριστώ πάντως για τη συμβουλή σου να κάνω το μεταπτυχιακό μου στο εξωτερικό για να εξοικειωθώ και μετά MBA, ήταν πολύ χρήσιμη και ήταν κάτι που δεν είχα σκεφτεί.
  4. Έχω εργασιακή εμπειρία, δούλευα παράλληλα με τη σχολή οπότε αυτό δεν είναι πρόβλημα. το πρόβλημα μου είναι τι αξίζει από τα δύο πιο πολύ για τη μελλοντική εργασιακή μου εμπειρία. Πιο από τα δύο έχει μεγαλύτερη αξία.
  5. Καλημέρα σας, Σε 2 μήνες παίρνω το πτυχίο μου και γίνομαι και επίσημα πολιτικός μηχανικός. Έχω δύο επιλογές και θα ήθελα όποιος ξέρει να με βοηθήσει στην επιλογή μου. Σκέφτομαι να κάνω ένα μεταπτυχιακό πάνω στο management διότι θα ήθελα να εμβαθύνω τις γνώσεις μου πάνω στη διοίκηση/διαχείριση. → Η πρώτη επιλογή είναι ένα MBA στη Θεσσαλονίκη, → Η δεύτερη είναι ένα μεταπτυχιακό τύπου MSc management στην Αγγλία αλλά λόγω του ότι δε προλαβαίνω για αυτό το Σεπτέμβριο θα κάνω τις αιτήσεις μου για Ιανουάριο.Το κακό είναι ότι πολλά πανεπιστήμια δε βγάζουν τα μεταπτυχιακά τους για Ιανουάριο οπότε θα πρέπει να αρκεστώ σε ένα πανεπιστήμιο μέτριο. Δηλαδή στο world ranking πάνω από 800 (470 περίπου είναι το ΑΠΘ). Επειδή σκέφτομαι το μετά διότι στην Ελλάδα δεν έχω κάποια δουλειά και το πιο πιθανό είναι να βγω στο εξωτερικό για δουλειά αν δε βρω εδώ, τι θα μου προτείνατε από τα δύο. Το ένα είναι MBA από Ελληνικό πανεπιστήμιο με σχετική καλή κατάταξη στη παγκόσμιο κλίμακα, και το άλλο είναι MSc σε ένα αρκετά πιο μέτριο πανεπιστήμιο αλλά είναι στην Αγγλία. Ποιο θα με βοηθήσει όχι μόνο από θέμα γνώσεων αλλά και για τη μετέπειτα πορεία μου είτε στην Ελλάδα αλλά κυρίως για τους εργοδότες στο εξωτερικό (Όχι κάποια συγκεκριμένη περιοχή, μπορώ να πάω να δουλέψω από Σκανδιναβία μέχρι Κατάρ… Δουλειά να υπάρχει….) Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων
  6. Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σας, και μία ακόμη ερώτηση. θα μπορούσε εφόσον κάνει την πέργκολα να βάλει γύρω γύρω νάιλον η ακόμα και τζάμι? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  7. Καλησπέρα σας, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τις πέργκολες. Διάβασα πολλά αλλά άκρη δεν έχω βγάλει ακόμα. Ένα τουριστικό κατάλυμα θα ήθελε να κατασκευάσει μια πέργκολα τύπου «alpha pergosystem» από αυτές που κυκλοφορούν στο εμπόριο με τέντα που ανοιγοκλείνει (ανοιγοκλειόμενη πέργκολα). Θέλει να καλύψει περίπου 100 τετραγωνικά. Χρειάζεται να βγάλει κάποια άδεια? Μικρής κλίμακας η οικοδομική?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.