Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

dtzallas

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Ηράκλειο Κρήτης
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

dtzallas's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Και νομίζαμε οτι τα είχαμε δεί όλα ε;;;;; Είμαστε πολύ γελασμένοι!!!!! Όσοι θα συνεχίσουν να ασχολούνται με αυτή την δουλεία θα αφήσουν τα κόκαλα τους μπρόστα απο έναν υπολογιστή να προσπαθεί να βγάλει άκρη και στο τηλέφωνο με τον δικηγόρο του για να μην τον πάνε μέσα!!!!!!!! Α και το κερασάκι στην τούρτα θα έχει και μερικές χιλιάδες ευρώ χρέοι στα ασφλιστικά ταμεία!!! Όλα τριγύρω αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν!! Ελπίζω συνάδελφοι να μην βρεθεί ποτέ κανένας "εξυπνάκιας" υπουργός να κάνει κωδικοποίηση της πολεοδομικής νομοθεσίας και δεν έχουμε μετα με τι να καίμε τον χρόνο μας.
  2. dimitris Gm πόσο δίκιο έχεις με τα ερωτήματα που θέτεις αλλά να σου πώ κάτι δεν τους νοίαζει να απαντήσουν σε αυτά. Και τον λόγο θα στον εξηγήσω περιγράφοντας ενα πιο από πρόβλημα που έχουμε σε αυτή την χώρα απο το πως θα υποδεχθούμε επενδύσεις ή το μέλλον , πείτε το όπως θέλετε. Κανείς δεν θέλει τον κάδο κάτω ή δίπλα απο το σπίτι του η την πολυκατοικία του αλλά κατω απο το σπίτι η την πολυκατοικία του απέναντι. Και όπως σε πολλά αντίστοιχα θέματα που δημιουργούνται τέταια προβήματα επιρατεί η λογική του "κάδου" με αυτόν τρόπο το περιγράφω και πόσο μάλλον εφόσων ο ελληνάρας δεν έχει οικονομικό όφελος. Και για την ιστορία να σχολιάσουμε οτι αν ψαχτούμε ένα μεγάλο ποσοστό απο αυτούς που αντιδρούν και σκέφτονται το περιβάλλον(λέμε τώρα και κανένα αστείο) έχουν σηκώσει απο ένα αυθερετάκι και πολλοί απο αυτούς και σε παραλία και σε δασική περιοχή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  3. Συνάδελφοι καλησπέρα, Τι γίνεται με το άρθρο 51 του Ν.4178 και τις διευκρινιστηκες για τις περιοχές γεωργικής γης - γη υψηλής παραγωγικότητας: Ισχύει για ολα τα εκτός σχεδίου; Σήμερα απο την ΥΔΟΜ η υπάλληλος σε μια έγκριση δόμησης μου επέστρεψε τον φάκελο ( σωστά γιατι είχε παρέλθει η προθεσμία ) αλλα μου είπε οτι δεν μπορώ να την καταθέσω ξανά γιατι δεν εκδίδεται βάση της εγκυκλίου που βγήκε στις 07/04/2014 με ΑΠ: ΟΙΚ 1889 που διευκρινίζει οτι όλες οι περιοχές γεωργικής γής είναι και υψηλής παραγωγικότητας.
  4. Καλημέρα σε όλους σας, Σας παραθέτω αυτούσια την παράγραφο απο το συμβόλαιο και περιμένω τα σχόλια σας ως προσ την ορθότητα του. Στο αγροτεμάχιο αυτό περί το μέσον της δυτικής του πλευράς υπάρχει και λειτουργεί γεώτρυση με πλήρη μηχανολογικό ηλεκτρολογικό και αντλητικό εξοπλισμό στεγασμένο σε ισόγειο κτίσμα επιφάνειας μέτρων τετραγωνικών δέκα (10 τ.μ.) περίπου, στην οποία ο παρέχων συμμετέχει κατά ποσοστό σαράντα πέντε τοις εκατό (45%) εξ αδιαιρέτου. Από το ακίνητο μεταβιβάζεται με το παρόν ποσοστό πενήντα εκατοστών (50%) εξ αδιαιρέτου αυτού και ποσοστό είκοσι δύο εκατοστών και πενήντα εκατοστών του εκατοστού (22,50%) εκ της ως άνω γεώτρυσης. Απο την αποτύπωση μου προκύπτει οτι το εμβαδόν είναι 14,20 άρα δεν μπορεί να πάει με το 9γθ.
  5. Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα την άποψη σας και αν μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει σε κατι που δεν έχω ξανακούσει και δεν ξέρω πως μπορεί να γίνεται. Μου έχουν αναθέσει να ρυθμίσω μία γεώτρηση εντός αγροτεμαχίου το οποίο δεν είναι εξ΄αδιαιρέτου αλλά διαβάζοντας τα συμβόλαια ανακάλυψα ότι η γεώτρηση είναι εξ' αδιαρέτου και συγκεκριμένα παραθέτει συγκεκριμένα ποσοστά στο κτίσμα 50% και 22,50% στην γεώτρηση. Καμία ιδέα πως γίνεται;
  6. Καλησπέρα συνάδελφοι. Η απορεία μου είναι η εξής για να πάρω βεβάιωση κύριας χρήσης σε προυφιστάμενο του 1955 θα πρεπει να κάνω αίτηση για έγκριση δόμησης???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.