Μετάβαση στο περιεχόμενο

chassome

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

chassome's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ρώτησα και μου απάντησε ο υπάλληλος του ΕΦΚΑ ότι ακολουθεί τη ΣΣΕ. Σε ερώτησή μου, αν η ΣΣΕ υπερισχύει της ΥΑ που είναι και ΦΕΚ, δεν ήξερε να μου απαντήσει και το μόνο που μου είπε ότι εμείς ακολουθούμε τη ΣΣΕ.
  2. Σχετικά με τα κατώτατα ημερομίσθια εργατοτεχνιτών μετά την 01/05/2022, γνωρίζει κάποιος συνάδελφος, αν τελικά οι ΑΠΔ υπολογίζονται με βάση την υπουργική απόφαση 38866/21-04-2022 (ΦΕΚ 2030-Β/2022) ή την Εθνική Ομοιεπαγγελματική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας 247203/26-05-2022; Η μεν πρώτη είναι δημοσιευμένη στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης ή δε δεύτερη όχι. Ποιά έχει μεγαλύτερη ισχύ; Ρώτησα δικηγόρο και μου είπε ότι εφόσον δεν έχει δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η ΣΣΕ, ισχύει η Υπουργική Απόφαση. Η ΣΣΕ θα ισχύει από τη στιγμή που θα δημοσιευθεί. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μου με τον ΕΦΚΑ Πάτρας και Λαυρίου, ενημερώθηκα ότι ακολουθούν τη ΣΣΕ. Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος τι από τα δύο ισχύει;
  3. chassome

    KENAK Freeware

    Έφτιαξα ένα αρχείο php για να δοκιμάσω το database connection το οποίο δουλεύει. Τα δεδομένα που έβαλα είναι mysql hostname: localhost mysql username: energyap mysql username password: ********** mysql database name: energyap_kenak Τα ίδια στοιχεία έχω βάλει και στο database.php και πάλι δεν δουλεύει το mysql_connect.
  4. chassome

    KENAK Freeware

    Στο αρχείο includes/database.php έκανα τις αλλαγές στο define("DB_SERVER", "localhost"); //το όνομα του διακομιστή.Για xampp,mamp κλπ χρησιμοποιείστε localhost define("DB_USER", "energyap_kenak"); //το όνομα του χρήστη. define("DB_PASS", "**********"); //το συνθηματικό που έδωσα όταν δημιούργησα τον παραπάνω χρήστη. define("DB_NAME", "energyap_kenak"); //το όνομα της βάσης δεδομένων define("VERSION", "3"); //Η τρέχουσα έκδοση της διανομής Πάλι στο error_log εγγράφεται το ίδιο λάθος: PHP Warning: mysql_connect() [<a href='function.mysql-connect'>function.mysql-connect</a>]: Access denied for user 'energyap_kenak'@'localhost' (using password: YES) in /home/energyap/public_html/la_kenak/includes/connection.php on line 29 Είναι προφανές ότι το mysql_connect δεν περνά με τα συγκεκριμένα DB_USER και DB_PASS. Πραγματικά σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου. Αν έχεις κάτι να μου προτείνεις για να ξεπεράσω το πρόβλημα, ευπρόσδεκτο.
  5. chassome

    KENAK Freeware

    Το cpanel μου προσφέρει το MySQL Databases με το οποίο δημιουργώ τη βάση δεδομένων energyap_kenak. Κατόπιν, δημιουργώ το χρήστη energyap_kenak με κωδικό διαφορετικό από του χρήστη energyap. Τέλος, έχω κάνει add το χρήστη energyap_kenak στη βάση δεδομένων energyap_kenak.
  6. chassome

    KENAK Freeware

    Κάνω login στο cpanel του web server με όνομα χρήστη energyap. Το cpanel μου προσφέρει το phpmyadmin, το οποίο τρέχει χωρίς να χρειάζεται να κάνω login ξανά.
  7. chassome

    KENAK Freeware

    Ευχαριστώ tsak1 για την απάντησή σου. Ακολούθησα τις οδηγίες σου και πάλι στο error_log εγγράφετε η γραμμή PHP Warning: mysql_connect() [<a href='function.mysql-connect'>function.mysql-connect</a>]: Access denied for user 'energyap'@'localhost' (using password: YES) in /home/energyap/public_html/la_kenak/includes/connection.php on line 29 Στην οθόνη του browser εμφανίζεται η οθόνη Καλωσορίσατε στην εγκατάσταση του la-kenak 3 Εγκατάσταση Είτε είναι η πρώτη φορά που βρίσκεστε στο λογισμικό είτε δεν υπάρχει επικοινωνία με τη βάση δεδομένων. Ακολουθήστε τα βήματα εγκατάστασης παρακάτω για να εγκαταστήσετε τη βάση δεδομένων: Απαιτήσεις λογισμικού Είδος Απαίτηση Έλεγχος Έκδοση php 5.0.0 ΟΚ! 5.3.18 gd library 2.0 ΟΚ! bundled (2.0.34 compatible) Δικαιώματα φακέλων xml OK! /xml Δικαιώματα φακέλων Τεύχος OK! /includes/PDF Δικαιώματα φακέλων Αποθήκευση μελετών OK! /save-scripts Δικαιώματα φακέλων Σκαριφήματα OK! /includes Στοιχείο Εισαγωγή Διακομιστήςβρέθηκε : energyapplications.gr) Όνομα βάσης: Χρήστης βάσης: Κωδικός βάσης: Εισαγωγή ενδεικτικού περιεχομένου:
  8. chassome

    KENAK Freeware

    Καλησπέρα. Προσπαθώ να εγκαταστήσω το la kenak σε web hosting server (apache, php, mysql). Έχω δημιουργήσει τη βάση δεδομένων και τους πίνακες της εκτελώντας το sql script labros_kenakv3.sql. Έχοντας αλλάξει τη γραμμή 32 του αρχείου includes\connection.php στη γραμμή 32 με τη include_once("$_SERVER[DOCUMENT_ROOT]/la_kenak/install/install.php"); και τις γραμμές 27,28,29,30 του αρχείου includes\database.php με τις define("DB_SERVER", "my_domainname.gr"); //το όνομα του διακομιστή. define("DB_USER", "energyap"); //το όνομα του χρήστη. define("DB_PASS", "*******"); //το συνθηματικό για τον παραπάνω χρήστη. define("DB_NAME", "energyap_kenak"); //το όνομα της βάσης δεδομένων εγγράφετε στο αρχείο error_log το μήνυμα PHP Warning: mysql_connect() [<a href='function.mysql-connect'>function.mysql-connect</a>]: Access denied for user 'energyap'@'my_domainname.gr' (using password: YES) in /home/energyap/public_html/la_kenak/includes/connection.php on line 29 όταν κάνω κλικ στη διεύθυνση http://my_domainname.gr/la_kenak. Παρακαλώ για τη βοήθειά σας.
  9. chassome

    KENAK Freeware

    Καλό μήνα. Κατ' αρχήν συγχαρητήρια για την προσπάθειά σου και καλή δύναμη. Είμαι διαθέσιμος να βοηθήσω στην ανάπτυξη.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.